De ce este în sunat ( _VDD), cu offset amplificat?

J

jiangwp

Guest
Când vom testa o opAMP cu buclă deschisă, care are unele offset, nivelul de ieşire este sunat între Vdd şi-Vdd.

EX.Gain = A offset = 1mV pentru o opAMP
ascultăm de regula Vo = A (V -V-)
Apoi, V0 = Gain * offset = A * (1mV)
În general, câştigul = 1000 ~ 10000
Deci, Vo = 1V ~ Vdd,
Dar, când am testat nivelul de ieşire, nu este calcularea valorii, dar valoarea nu constant cu familar de offset.

Vreau să ştiu ce cauzeaza rezultat.

Ar trebui să ştii prima foaie de date pentru OPA pe care îl utilizaţi.Gain la CC este, de obicei, în intervalul 15000 la 200000.Pentru a măsura tensiunea de ieşire cauzate de la offset ar trebui să teren ambele intrări, presupunând că aveţi V si-tensiuni de alimentare V.

Salutvaloarea de offset nu este constantă pentru opamps cu acelaşi număr şi
De asemenea, este diferită între opamps cu numere de differnet, asa ca nu ar trebui să
asiguraţi-vă că pentru a caculating ieşire cu ofset de 1mV, de exemplu, în 741
puteţi avea 3 sau 4 MV compensate şi acest lucru va fi cel mai la un anumit microvolţi
în op07 Witch este o opamp scăzut ofset.alt lucru este că atunci când ai de testare
ofset şi de ieşire, trebuie să vă conectaţi 2 intrări împreună nu pentru zgomotul
la impact.Masoud

Hei se pare că există o oarecare confuzie cu privire la acest lucru.De fapt, atunci când vorbim de compensare a unei MOS amplificatoare operaţionale, de măsurare este de aproximativ compensează sistematică şi aleatoare.Deci, total de offset este suma acestor lucruri.Cel mai important, atunci când am de design amplificator, am o măsură / tensiune p pentru Vdd / 2 de intrare pe ambele terminale.Deci, tensiunea de offset este de tensiune (observate la ieşire - Vdd / 2).Acest lucru este sistematică de offset.

Compensărilor Random provin de la variaţiile proces.Tehnici de layout Good ne va ajuta să se sustragă asta.

Revenind la întrebare, opamp dvs. nu poate avea o intrare 1mV menţionate offset de tensiune pentru un câştig mai mare de 30 dB.Este suficient pentru a satura iesiri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back