De ce diferenţa de Zo pe două porturi de CPW - HFSS

C

cvenkat

Guest
hiall,
Am simulat un CPW cu HFSS şi a comparat rezultatele cu expresii analitice.Zo se potriveşte destul de bine.Dar există o diferenţă de Zo pe două porturi de exemplu, dacă pe de o port, aceasta este 54.5ohms pe alte acesta este 56.0ohms ... De ce este aceasta diferenta?amabilitatea de a clarifica
CV-ul

cvenkat a scris:

hiall,

Am simulat un CPW cu HFSS şi a comparat rezultatele cu expresii analitice.
Zo se potriveşte destul de bine.
Dar există o diferenţă de Zo pe două porturi de exemplu, dacă pe de o port, aceasta este 54.5ohms pe alte acesta este 56.0ohms ... De ce este aceasta diferenta?
amabilitatea de a clarifica

CV-ul

peri a scris:cvenkat a scris:

hiall,

Am simulat un CPW cu HFSS şi a comparat rezultatele cu expresii analitice.
Zo se potriveşte destul de bine.
Dar există o diferenţă de Zo pe două porturi de exemplu, dacă pe de o port, aceasta este 54.5ohms pe alte acesta este 56.0ohms ... De ce este aceasta diferenta?
amabilitatea de a clarifica

CV-ul

cvenkat hi, te deranjeaza daca te-mi consilierea cu privire la modul de a face simularea CPW în HFSS?i a putea obţine rezultatele aşteptate.mulţumesc

salut,
Imi pare rau login didnt pentru mult timp.Sper că de acum acarianul u au luat un design idee ABT CPW.Oricum, dacă u încă mai au nevoie de ajutor u a putea întreba pe mine.Voi încerca să ajute
regret
CV-ul

Guys - Este grav sub nivelul optim de a face circuite plane cu o mesher volum.Dacă utilizaţi o suprafaţă de discretizare instrument ... orice suprafaţă de discretizare instrument ... veţi obţine rezultate mult mai bune.Trei diferenţă la sută în Zo este OK, dacă nu sunt foarte critice despre eroare.Şi meshers volum sunt mari pentru 3 Full-structurile D.Cu toate acestea, orice mesher bună suprafaţă vă va oferi mult mai puţin de 1% eroare într-o mică parte din timpul de analiză pentru aproape orice circuit Planar.Dar dacă nu te superi mai multe erori la sută şi de 10x mai mult de ori de analiză, mergeţi mai departe şi să păstreze folosind meshers de volum de pe circuite Planar.Vreau să spun, de ce utilizaţi o maşină atunci când un catâr va face?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back