de ce avem nevoie de rezistori inactiv

J

jaylin

Guest
Hi guys,

Poate cineva să-mi spui de ce avem nevoie de rezistori inactiv?

Dacă vreau să bine-meci R0 R1, şi R0, R1 ar trebui să fie unele potrivite cu R3.Care metodă este mai bine:
(preparat inactiv o R0) dummy R3 R1
(b) fals R0 R3 inactiv R1Cu respect

Eu voi alege a.
Nu este necesar pentru a pune fals între R3 şi R0.R3 este inactiv pentru R0 si R1.

Manechene sunt de a oferi mediu similar de operare pentru dispozitive.
În procesul de fabricaţie, există unele variaţii de mască şi echings.
Apoi, lungimea sau lăţimea u trage pentru o rezistenţă sau cam asa ceva poate variază, chiar şi pentru un acelaşi lucru.
Cred ca ar putea fi numit de un fel de nepotriviri interne de dispozitive.

Acum 30 de ani a fost o practică standard, pentru a pune rezistori manechinului la partea exterioară a reţelelor rezistor.Acestea au fost acolo pentru a produce turbulenţe de dopaj de gaze înainte de a ajunge rezistenţe reale.

inactiv sunt folosite pentru a nu permite overetching şi a da sam condiţii de mediu.

În principal, Dummies sunt plasate pentru a crea acelaşi mediu şi pentru a prtect dispozitivele principalele rezistorul de la REDR u şi asupra proceselor de gravură în manechinului de fabricaţie steps.The ar trebui să de aceeaşi lăţime a originalului concepe şi spaţiere, de asemenea, ar trebui să fie acelaşi cu cel al interne spaţierea benzi.

Exemplu:

În cazul în care u au res de W = 3um şi Număr de benzi = 4 benzi, spaţierea = 0.3um.Then u necesitatea de a plasa o singură bandă rezistor inactiv de lăţime um 3 pe ambele maluri. Altfel u a putea plasa o marionetă inel de tip numit etch de protectie (urmeze aceleaşi spaţierea şi lăţime).Dont uitat să o conectaţi la sol, în ambele cazuri.
O mai bună utilizare prima opţiune ca u specificate.

cu respect
vijay

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back