dc se poate preveni blocarea de încărcare în ckt cu 1x cablu coaxial BNC, în osciloscop

A

alimjoco

Guest
Vreau să măsoare un anumit semnal de curent alternativ de echitatie pe un curent continuu într-o putere de până LDO. Scopul este de măsurare PSRR. Poate un blocant extern DC să fie eficiente în eliminarea efectului de încărcare a ckt, deoarece Im folosind doar un cablu coaxial BNC (1x) la încetarea ohm 50 de ani? Va fi aceeasi cu sonda osciloscop 10x pasiv? Cum pot kwno dacă există un efect de încărcare? Sunt monitorizarea curent de ieşire de curent continuu şi ei acelaşi lucru. Dacă acest lucru va fi încărcat cu 50ohm, am presupus un curent de ieşire va fi schimbat .. este corect? mulţumiri

Nu utilizaţi reziliere de 50 ohmi, se va anula complet rezultatele. Punerea DC pe 50 ohmi va arde. Pentru măsurători telecomandă folosi un condensator DC de blocare a cărei reactanţă este scăzut în comparaţie cu impedanta de intrare a osciloscopului 1M, spune> 0.1 MF. AX 10 sonda are 10M + impedanţă 5PF. Sincer

Max, multumesc am vrut un semnal de măsurare de curent alternativ de echitatie într-un curent continuu, cu un osciloscop. I se va termina cu intrarea în a 50ohm de osciloscop, dar cu un blocant DC extern. În acest caz, de măsurare i'only conţinutul AC. Am folosit o reziliere de 50 ohmi, deoarece eu sunt cu ajutorul unui cablu de 50 ohmi .. Astfel, acesta ar trebui să fie încheiată cu 50 ohmi pentru a reduce undele care stau la frecventa mai mare .. conectorul cablului meu de a domeniului de aplicare este doar BNC care am doar o de casa ... i dont utiliza orice sonda oscilloscpe standard. Ce crezi, este valabil?

Nu folosiţi reziliere, pentru valurile tale permanente de aplicare nu sunt importante. Dacă sa o PSU bine conceput, atunci tot ce va primi este o milivolţi de câteva unda. În cazul în care sa produce o frecvenţă mare sau zgomot alb, atunci nu se poate folosi un osciloscop, lectura va varia în funcţie de viteza de timebase si stralucirea ecranului. Trebuie să utilizaţi un adevărat RMS detectare, voltmetru de bandă largă. Sincer

Tu nu menţionează gama de frecvenţe de interes. Sunt de acord că potrivirea TL nu este o problemă de până la o gama inferioară de MHz. Astfel încât să puteţi conecta un cablu coaxial neterminat, fără condiţii prealabile suplimentare. Plasarea unui AC 50 ohmi reziliere poate afecta măsurarea PSRR prin adăugarea o sarcină rezistivă scăzut, în funcţie de elementele de by-pass prezente. 50 Ohm intrări oprite de osciloscoape sunt, de obicei, în condiţii de siguranţă, cu 1 sau 2 W (7 sau 10 V DC). Dar sarcina DC ar fi cu siguranta nedorite.

HI FVM, dacă am de gând să măsoare un semnal de unda de intrare în PIN DUT care pot varia de la 100kHz la 100Mhz, ceea ce este cea mai bună metodă de măsurare a semnalului de unda exacta a intra în PIN DUT pe folosind un osciloscop şi analizor de spectru? Am folosit, de obicei, un cablu coaxial lipite pe pinul DUT şi firele împletite sunt la pământ, atunci este un blocant DC înainte de intrarea domeniul de aplicare, care este reziliat de către un 50ohm .. orice alte metode? Multumita?

Gama de frecvenţe de până la 100 MHz, ridică problema de impedanta de intrare sondă şi conexiunea la sol corect. Aş prefera o sonda activă sau un divizor rezistiv (450 rezistor serie ohm conectat la un cablu coaxial terminat). Acesta din urmă este disponibil ca o sondă comercial, dar pot fi, de asemenea, uşor de lipit în loc.

astfel încât un rezistor de 450 ohmi serie va avea ca un divizor de 9:1 drept? Aşa că am nevoie pentru a se multiplica producţia de zece pentru a avea semnal de exacte, dacă im de gând să utilizaţi un cablu coaxial .. este suficient pentru a utiliza un coaxial cu plus de blocare a domeniului de aplicare înainte de încetarea DC de intrare 50 ohmi? datorită vă rugăm să vedeţi acest lucru .. interesant sa ... % 20Note/an101f.pdf http://cds.linear.com/docs/Application A se vedea apendicele C.. Prin modul în care este efectul tipic de termenul de 50 ohmi de intrare în domeniul de aplicare atunci când încărcarea circuitului?

Dacă sunteţi sigur despre impedanţă suficient de mică de circuit, 50 ohm sondaj (cu cuplaj AC), va fi OK

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back