D2XX nu se poate deschide jtag

T

TrriKri

Guest
Am scris o cerere care se presupune de a comunica cu un JTAG de la Amontec folosind d2xx biblioteca pentru Linux.Driver-ele de dispozitiv sunt instalate.Cheia este recunoscut de calculator, pentru că sunt enumerate în fişierul proc / proc / bus / usb / dispozitive.Când m-am executa cererea mea,
în primul rând de Vid / PID sunt modificate cu FT_SetVIDPID la valorile corespunzătoare.Apoi, numărul de dispozitive sunt preluat cu FT_ListDevices (& numDevs, NULL, FT_LIST_NUMBER_ONLY), precum şi valoarea de numDevs apoi devine 2 (de ce 2? Nu-i numai un singur dispozitiv în proc fişier cu care Vid / PID asociere).

După ce am rulat în probleme.Când m-am încerca să preia de informaţii cu privire la dispozitivele de găsit, cu ajutorul FT_ListDevices, revine 18 (FT_OTHER_ERROR), ambele de la încercarea de a se vinde cu numărul de ordine şi descriere, cât şi atunci când au încercat să-l adu unul câte unul şi pe toate odată.

Apoi am încercat să deschideţi aparatul de numărul de serie (de la proc fişier care conţine informaţii), apoi de descriere, cu FT_OpenEx, dar atât de cele Incearca returnate 2 (FT_DEVICE_NOT_FOUND).Apoi am incercat sa deschis de index, folosind FT_Open.Indicii 0 şi 1 returnate 3 (FT_DEVICE_NOT_OPENED), în timp ce indicii> 1 de asemenea, returnate 2.

Dacă cineva poate să-mi spui de ce am rulat în probleme atât de mult aş fi foarte bucuros.De JTAGkey este una normală FT2232 JTAGkey de la Amontec.Multumesc anticipat!

Resending dumneavoastră anterior post este un fel de nedorit eco-a posta,
a se vedea regulile & puncte.

Ai observat FAQ remarcă,
de ce FT_DEVICE_NOT_OPENED pot să apară?Cred că, aceasta poate fi din cauza VCP şofer de asemenea, în cazul dumneavoastră.

FT2232 a două canale, aşa că ar fi surprins, în cazul în care conducătorul auto nu se instalează două dispozitive.

Ne pare rău pentru eco-a posta, ca imi parea fir, pentru a ajunge la câţiva vizitatori, pentru că e de rău ales numele.

Dar, el, l-am găsit pe motiv de eroare - nu am fost autentificaţi ca root.Poate ar trebui să existe o eroare de mai mult de stat, FT_PERMISSION_DENIED sau ceva de genul asta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back