Current modul de proiectare faţă de desene sau modele Mod de tensiune

S

swagata

Guest
Toată lumea Hallo!

Desenelor şi modelelor actuale Mod devin extrem de populare acum.Vă invit o comparaţie generală a acesteia, cu mod de tensiune designs.Any evidenţiază pe avantajul si dezavantajul de a ambele metode ar fi benefică.

să faceţi referire la hârtie dr. lui Ridley modul de <Voltage sau curente mode>

Paley a scris:

să faceţi referire la hârtie dr. lui Ridley modul de <Voltage sau curente mode>

Principalul avantaj al proiectare modul curent este faptul că semnalul este unattenuated fiind în acelaşi timp transmit printr-o rezistenţă, care este cel mai semnificativ factor de cele mai multe componente de ...întrucât, de tensiune când este transmisă devine atenuat din cauza rezistenţei care nu pot fi evitate ...

apoi modul curent trebuie să fie în cauză cu pierderea conductoare ...

Ce ai de sensul de pierderea conductiv ...pentru că dacă este un condensator sau inductor sau rezistor care este modelat în linie de transport este o să fie în paralel şi, prin urmare, actuala nu va fi redus ...

Multumesc pentru discuţii.
Plz lămuri-mi compararea următoarele, în tensiune, cu modul curent.
Swing 1.voltage / swing curent
Gama 2.input
3.impedance
Rata de 4.slew
5.linearity

Puteţi, de asemenea, da-mi legate de prelegeri / tutoriale în format PDF / link-ul.
Vă mulţumim din nou

Swing de tensiune ar fi mai mult în modul de proiectare de tensiune
Swing actuale ar fi mai mult în modul curent de proiectare

Gama de intrare, rata a ucis şi liniaritatea depinde de sistemul pentru ambele.o mulţime de compromis va fi implicat ....

impedanţă de ieşire din modul de tensiune este scăzut şi este mare pentru modul curent ....

Acest lucru este de hârtie
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

hi all
Cred că posturile de mai sus înţeleg greşit ceea ce autorul primul care doriţi, pentru a discuta.
unii oameni au vorbit despre concepţiile de modul de tensiune şi de modul curent, aceste cred că folosită mai ales în domeniul electronice de putere IC.
dar cred că primul post vreau sa stiu este, în general, o parte analogice IC, Care este diferenţa dintre tensiune şi modul curent.

corectaţi-mă dacă am greşit.
succes
jeff

a se vedea această carte

ftopic262787.html

autor al cartii este profesor la universitatea mea, el, de asemenea, ne-a dat aceste note scurtă trecere în revistă
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Thanx tuturor celor care au participat la discuţii şi la comun de resursele lor aici.
Jfyan este, de asemenea, dreptul de faptul că m-am interesat în mod grav, analogic mainly.But parte IC fiecare contribuţie mi-a luminat în felul lor.
Thanx din nou

Multumesc tuturor.
Am dori, de asemenea, pentru a proiecta pas Buck-down DC-DC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back