Cumpărarea şi fixarea vechi TEK scopurile

E

E-design

Guest
Există o mulţime de Tek 400/2000 serie de domenii disponibile pe Ebay aceste zile.Aceste domenii sunt bună valoare pentru bani, dacă încă în stare bună de funcţionare.Eu trebuie să aibă fix şi calibrat bine de o suta de domenii de toate face in perioada vietii mele de afaceri pentru a ajuta la prietenii mei şi hobby (colectare / fixare vechi de echipamente de testare).

Lucruri pe care trebuie să ai grijă de pe TEK:N-am nici o încercare de reparaţii, fără a serviciului manual, cu excepţia cazului în care ştiţi foarte bine domeniul de aplicare!Niciodată tweak vase pentru a încerca să stabilească o vina.
Acesta poate fi dificil de a obtine din nou după ajustarea corectă de stabilire a real vina.În primul rând verificaţi toate livrările pentru corecta tensiuni şi clipoci exces.
Clipoci din cauza uscate până condensatori ciudat poate cauza unele probleme.
Asiguraţi-vă că bara de tensiune selectorul este conectat la priză pentru a corecta gamă.Aveţi de ales Max sau Lo gamă.Uneori, acest lucru poate cauza probleme de reglementare.Asiguraţi-vă că pe 465, 475, care
a scăzut, linia de mai sus de indicatorul de putere a comuta nu este aprins.

Dacă aveţi o unitate care are nevoie de unele specializate, ca parte personalizat IC, tub, comutator
etc veţi fi blocat cu excepţia cazului în care aveţi o altă unitate de bandă de la părţi.

Declanşarea probleme pe 400 seria poate cauza erori de tunel-diode, şi veţi avea nevoie de exact înlocuire.Foarte greu de a lua cu excepţia cazului în care aveţi o unitate de resturi.

Totală probleme cu privire la diferite viteze, poate fi la fel de simplu ca un singur capac de înlocuire sau de rezistenţă, dar este de multe ori ca urmare a matura selectorul trece incepand sau pentru a nu deveni intermitent.Aceşti parametri sunt foarte complicate.Ele pot, si eu le-au reparat şi în trecut, dar nu este un simplu loc de muncă.

Probleme pe verticală attenuator este adesea cauza murdare contactele de pe selectorul sau defecte sau intermitent plug în Atenuatoare de blocuri.

Oscilaţie într-un canal, atunci când pentru a stabili cele mai sensibile setare se poate datora cineva fiind leneş şi ies de pe ecran se referă la unele pe attenuator assy mai devreme în timpul unei reparaţii încercare.

O altă problemă este comună nu fascicul cauza unei defecte HV bloc.Din nou, ai nevoie de o parte sau de folosit daca stii ce faci, el poate fi înlocuit cu un TV tripler.Am multe 400 Tek domenii din nou la viata de amenajare triplers.

Concentrându-se probleme sunt adesea cauzate de rezistenţe de mare, în valoare, sau defecte HV condensatori si diode în HV secţiune.

De fan controller IC poate fi înlocuită cu discrete de tranzistori.

Unele greşelile face pe oameni să creadă că CRT este defect, deoarece ei nu pot primi nici un fascicul de pe ecran.Aici am un truc de utilizare.În primul rând verificaţi dacă CRT de încălzire este în căutarea de lucru de la partea din spate a tubului.Înainte de a activa până la intensitate maximă.Apoi, într-o cameră întunecată oarecum transforma în afara domeniului de aplicare, precum şi de câteva ori, în timp ce ochii pe ecran.Dacă vedeţi nici un semn de urme de aprindere de pe ecran, este bună şansă ca CRT şi EHT este OK.Lipsa de fasciculul poate fi cauzată de control-grătar sau deviere probleme.L-am inlocuit foarte puţine defecte domeniul CRT
scris în trecut.De EHT poate fi măsurat cu o sondă EHT pentru verificarea şi reglarea.

De 465, 475 / A sunt destul de uşor de a stabili dacă aveţi un nivel rezonabil de fundal, în teorie, şi unele de depanare experienţă.De 468 nu este rău, dacă nu primesc nici o greşeală în secţiunea digitale de stocare.Multe personalizat IC
lui acolo.În 485 este un foarte mic de inalta performanta domeniul de aplicare dar nu foarte usor de aranjat.Imi plac la nebunie (au 2 mine), dar întotdeauna stabilire a acestor urăsc.O parte a problemei se la lucruri.

Dacă aveţi probleme cu o anumită secţiune, se plateste pentru a citi şi de teoria circuit descriere în manual.

De stabilire a TEK 2000 serie nu este rău, cu excepţia celei de-a 2465.Acest lucru nu este uşor de a stabili cauza utilizării personalizat wideband module.Se combină cu acest digital integrat de control şi de citire, şi veţi avea un loc de muncă pe mâna.Sfatul meu nu este acela de a cumpăra o pe Ebay pentru a utiliza în cazul în care nu este garantat, în perfectă de funcţionare.Chiar şi o mică problemă poate dovedi a fi imposibil de reparat din cauza lipsei de spares.

În 2000 au comutarea serie de bunuri care pot eşua,
ducând la o unitate de mort simptom.Trecerea de stabilire a ofertei este de multe ori tot ce este în neregulă cu domeniul de aplicare.

E

Iată câteva cuvinte de înţelepciune am gasit de la un vanzator de pe ebay (poate a lucrat / lucrează pentru Tek pe domenii) În principiu, de acord cu comentariile mele pe 2400 domenii."2400s sunt tot ce am de lucru cu privire la, asa ca a mea va ajunge să funcţioneze corect. Păstraţi în minte că, atunci când vă treacă peste altii s-ar putea găsi în altă parte, chiar pentru mai puţin, poate că este descris ca" a lucrat ultima dată ok "(adica nu mai mult) sau" tras de la un mediu de lucru "(pentru că renunţ de lucru) sau" aprins ok, dar nu ştiu cum să test "(test ar eşua). Daca achizitionati de a lor şi de ai găsi o problemă, mi standard de 600 dolari plat repararea taxa va evaporă dumneavoastră "economii". Aceasta ar trebui să fie evident că vânzătorii cu "resturi, pion, sau excedent ,..." ca o parte din numele lor nu poate fi de aşteptat pentru a furniza ceea ce pot."

Unele general cumpărare sfaturi de la cineva de pe eBay.Bună citit.
http://reviews.ebay.com/Buying-an-Oscilloscope-on-ebay_W0QQugidZ10000000001568756?ssPageName=BUYGD:CAT:-1:SEARCH:1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back