Cum se schimbă lăţimea de o cale de metal folosind codul de îndemânare.

N

nisanthss

Guest
Salut, am nevoie pentru a schimba latime de toate Metal1 cale, care este folosit in interiorul unei celule. Există nici un fel de a face asta? Salutari SS

Dacă toate căile iniţial au aceeaşi lăţime, ai putea selecta pe toate, Q-edita proprietăţile lor, faceţi clic pe " toate selectate " şi modificaţi valoarea proprietăţii lăţimea simultan pentru toţi, împreună. Apoi, verificaţi fişierul cds.log pentru a corespunde de calificare codul.

Vă mulţumim Erikl N-am pentru a modifica o lista de celule dintr-o bibliotecă. În meu post anterior am uitat să menţionez că doriţi să schimbaţi Lăţime de metal folosind codul de îndemânare. Există nici un fel de a face ca utilizarea de calificare? Salutari SS

doresc Pentru a modifica lăţimea de metal folosind codul de calificare. Există nici un fel de a face ca utilizarea de calificare?
ti-am spus deja de mai sus: Nu o data manual, cum sa sugerat mai sus, - manual de acţiuni vor fi transpuse în codul de calificare şi autentificat în fişierul cds.log dumneavoastră. Verificaţi fişierul jurnal şi a obţine codul de calificare de la ea, scrie într-un fişier. Apoi, aveţi posibilitatea să tastaţi următoarea comandă în CIW: sarcina ("yourFileName"), sau - în cazul în care aveţi nevoie pentru a face acest lucru foarte des - ai putea aloca o bindkey la aceasta comanda.

Hi Erikl Vă mulţumim pentru comentarii. Fişierul jurnal CDS-urilor va da geiPlSetPropValue ("editorNum0" "atribut" "width" "duble", 0,05), care nu ne putem folosi direct în script. Am rezolvat această problemă prin citirea bazei de date şi calea assiging lista de lăţime în interiorul acestuia. de exemplu: calea geGetSelSet = () (dB: 0x5c22b79b) calea de ~> lăţime (0,06), calea de ~> width = 0.1 (0.1) Multumesc SS

Frumos soluţie. Vă mulţumim pentru feedback-ul dvs.! erikl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back