Cum se măsoară AC tensiuni de la etapă la etapă

W

Walters

Guest
Ştiu cum să măsură DC tensiuni de la nod la nod sau etapă de etapă pe un amplificator preamp

Dar, despre ce, folosind un multi-metru pentru a măsura AC tensiuni de la componente la componente sau nod la nod sau etapă de etapă?Preamp Tube prize au 1-8 PINS
Să-mi iau multi-metru şi măsura AC tensiuni de la fiecare 1-8 ac de păr de pe tubVreau să măsoare AC tensiuni a unui circuit transitor preamp că nu are nici un condensator bypass VS o transitor preamp circuit cu un by-pass condensator şi compara AC tensiuni, cum pot face acest lucru va rog?

În loc de a folosi un osciloscop, pot sa-mi folosesc multi-metru pentru a măsura AC tensiuni pe preamp volum wiper?pentru a măsura AC tensiune pe preamp volum wiper să ştie ce este de tensiune de la AC?

Walters a scris:

Ştiu cum să măsură DC tensiuni de la nod la nod sau etapă de etapă pe un amplificator preampDar, despre ce, folosind un multi-metru pentru a măsura AC tensiuni de la componente la componente sau nod la nod sau etapă de etapă?Preamp Tube prize au 1-8 PINS

Să-mi iau multi-metru şi măsura AC tensiuni de la fiecare 1-8 ac de păr de pe tubVreau să măsoare AC tensiuni a unui circuit transitor preamp că nu are nici un condensator bypass VS o transitor preamp circuit cu un by-pass condensator şi compara AC tensiuni, cum pot face acest lucru va rog?În loc de a folosi un osciloscop, pot sa-mi folosesc multi-metru pentru a măsura AC tensiuni pe preamp volum wiper?
pentru a măsura AC tensiune pe preamp volum wiper să ştie ce este de tensiune de la AC?

Ya ştiu AC tensiuni vor fi RMS atunci când se utilizează un AC volt-metru, dar
am încercat să dau seama cum să măsură AC tensiuni pe preamps tuburi sau de tranzistori să ştiu dacă câştigurile sunt corectează pe unitate astfel că stă mai mult contants, pentru fiecare unitate de i de măsurăCând măsurare DC tensiuni pe un tub sau tranzistor preamps, de tensiuni DC schimba la 10 la 20 de procente.

Cum DC tensiuni procent modificări afectează AC tensiuni?şi AC câştigurile?

Are DC tensiuni procent schimba AC leagăn şi de trecere?

Salut,
Da, puteţi, dar ar trebui să verificaţi pe AC de intrare impedanta (specificat ca KΩ / Volti) din metru şi asiguraţi-vă că este destul de mare, astfel încât să nu se incarca de la sursa de impedanta preamplifier etapă fiind măsurat.Normal multimetrs va avea mai puţin de intrare impedanta (aproximativ 20kΩ/volt?) Şi poate să nu fie adecvat.Va trebui să foloseşti VTVMs (Vacuum Tube voltmetru?) Sau similare de înaltă impedanţă AC voltmetre în acest scop.
Cu respect,
Laktronics.

Salut!
Sunt bucuros audiere atât de bine la întrebări.
Confirm precedent sprijinirea tip scris de dl / dna.laktronics.
Şi vă sugerăm să vă folosiţi de tensiune slugă ckt loc.
Acesta este un simplu circuit construit cu un op-amper, care urmează dreptul de tensiune de la ieşire, fără a pune nici o încărcare la principalele circuit,
e bine, nu?!
Apoi, puteţi să folosiţi propriile digital multi-tester pentru a măsura tensiunea uşor.
Succes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back