Cum se defne radiaţiilor graniţă?

T

tw20053010

Guest
Stimate Domnule:

Vreau să definească o radiaţie graniţa din plasturele antenă.Unii oameni mi-a spus că ar trebui să fie trimestru lamda departe de marginile de patch-uri.Dar eu nu pot defini val port în interiorul radiaţii limită, astfel încât o faţă de radiaţii limită ar trebui să se suprapună valul port.Dar dacă am face asta, distanţa de la care se confruntă la antena va fi mai scurtă decât trimestru lamda.Ai putea să mă ajute?Mulţumesc foarte mult!

Cu respect,

tw20053010 a scris:

Stimate Domnule:Vreau să definească o radiaţie graniţa din fixeze antena.
Unii oameni mi-a spus că ar trebui să fie trimestru lamda departe de stabili marginile.
Dar eu nu pot defini val port în interiorul radiaţii limită, astfel încât o faţă de radiaţii limită ar trebui să se suprapună valul port.
Dar dacă am face asta, distanţa de la care se confruntă la antena va fi mai scurtă decât trimestru lamda.
Ai putea să mă ajute?Mulţumesc foarte mult!Cu respect,

Vă extinde linia de alimentare (Presupun coaxial sau linie microstrip linie), la graniţa de radiaţii.Asiguraţi-port de la aceeaşi poziţie ca şi radiaţii graniţa design hrănire linie care urmează să fie cel puţin λ / 4 de la structura de departe ..
Din ceea ce ai scris Presupun pe care îl folosiţi HFSS ..Cu toate acestea, în MWS nu aveţi la îngrijiri medicale, dacă-ţi port este situat în interiorul sau în orice.Radiaţiei limită este creat în mod automat şi port ar putea fi în interiorul bounding box.

Cu respect

EIRP

EIRP wrote:

Vă extinde linia de alimentare (Presupun coaxial sau linie microstrip linie), la graniţa de radiaţii.
Asiguraţi-port de la aceeaşi poziţie ca şi radiaţii graniţa design hrănire linie care urmează să fie cel puţin λ / 4 de la structura de departe ..

EIRP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back