Cum se complot raspandire constatnt în IE3D sau ADS

M

masud_809

Guest
Bună tuturor:

Vreau să calculeze-încet într-un val de factor periodice structura.Cum pot complot de Slow-val factor de structura?Cred că în proporţie de (raspandire constantă a periodice structura / raspandire constantă de referinţă linie) defineşte lent val factor.Dar cum pot diviza aceste parcele de raspandire constantă faţă de frecvenţă în IE3D sau anunţurile?

Mă grăbesc, şi aş fi bucuros dacă ar putea cineva să mă ajute.

Mulţumesc.

Pe IE3D, puteţi rezolva o scurtă TLN ca un 2-port structura.Pe MGRID-> PROCESUL-> S-parametrii şi LUMPED EQUIAVELNT circuit.Aveţi posibilitatea să selectaţi GĂSIŢI TLN PARAMETRI de la 2-Port S-parametrii şi plec.Pe MODUA, puteţi găsi, de asemenea, de TLN parametri.Veţi obţine tabulated date.

Vă mulţumesc foarte mult pentru ajutor.Am facut asta.Se pare că eu nu obţine rezultate corecte.Pentru că IE3D dă-mi un avertisment ca urmare a non-uniform linie de transport (care mi-e lent-val structura), rezultatele au scăzut de precizie.

Este posibil să se complot lentă-val factor cu faza de S21.Inca de la faza (S21) complot pot fi generate cu un grad ridicat de precizie, este posibil să se calculeze lent-val de la acest factor de complot?

etapă (S21) = lungimea electrică a liniei
ŞI
etapă (S21) = (raspandire constantă) * (fizice lungime)
==>
raspandire constantă este obţinut.

Avertismentul se datorează faptului IE3D detectează s-parametrii nu uita exact ca un TLN.Puteţi alege doar unele puncte de frecvenţă bună pentru el.Pe care încercaţi să "se potrivesc" un model pentru a vă TLN non-TLN s-parametri.Puteţi obţine unele rezultate dur.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back