Cum sa scrie SM dvs. / xD firmware pentru MCS8051?

T

Thomson

Guest
hi, toată lumea, în prezent, am întâlnit o problemă crucială care este vorba despre punerea în aplicare a SM / xD firmware-ului. Deoarece scopul nostru este de a realiza o schemă ieftin şi m-am uitat prin intermediul unor materiale legate de constatare că memoria RAM (SRAM de date) doar cosumes 4K sau aşa. Cu toate acestea, deoarece SM / xD necesită o logică / fizice tabelul Address Translation care cel puţin 4K pentru o zonă (în unitatea de SM a cărei capacitate este de 16M, desigur, mai multe zone au nevoie de mai multe SRAM). Sa gândit cineva în această abordare a acestei probleme? Dacă da, vă rugăm să împărtăşesc această cu mine? Multumesc mult! Thomson

Cred că nu puteţi reduce useage RAM. Cum să utilizaţi despre RAM serial pentru a reduce dimensiunea, dar va dura mai mult viteza de procesare.

[Quote = budhy] eu cred ca nu poate reduce useage RAM. Cum să utilizaţi despre RAM serial pentru a reduce dimensiunea, dar va dura mai mult viteza de procesare. [/Quote] Buna, datorită primul! : D Cu toate acestea vă rugăm să descrieţi în detaliu această metodă? Multumesc mult! Thomson

Hai Thompson, Spune-mi care este problema ta cu RAM extern? Un cip 6264 (8K x 8 biţi), este suficient pentru acest scop.

[Quote = budhy] Hai Thompson, Spune-mi care este problema ta cu RAM extern? Un cip 6264 (8K x 8 biţi), este suficient pentru acest scop. [/Quote] Bine! Cu toate acestea nu cred că 8Kbyte RAM (extern) este suficient pentru toate SM disponibile (în prezent este de 256 MB availabe; cel puţin 128MBytes de piaţă care necesită 32Kbytes RAM) şi xD (acum 1GB RAM necesită mai mult). Poate vrei sa spui 64Kbytes? În cazul în care costul nu este în considerare de proiectare a cipului, acest aşa-RAM de mare extern, desigur, este în regulă, deşi este nepotrivit pentru low-cost de design! În ceea ce priveşte cunoştinţele mele despre piaţă, cel mai mic cip este de 0.66 $ şi poate fi mai puţin în viitor. şi Ei (un singur cip, punerea în aplicare), doar necesita 4Kbytes pentru o companie si pentru un alt 12Kbytes. Eu chiar nu pot da seama cum acest lucru poate fi realizat, astfel, la întrebările puse de mine! Dacă aveţi orice idei cu privire la acest (poate puterea mea de înţelegere nu este corect la toate), vă rog să-mi spuneţi dacă este posibil. Multumesc anticipat! Thomson

Cred ca doar 2 tablouri de 512 octeţi sunt cerinţele minime pentru acest

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back