Cum să utilizaţi o ADC intrinsec într-un CPLD?

I

itsfebin

Guest
Salut,

I folos un CPLD (LCMXO2280 de la Lattice semi) pentru a controla un SMPS.

Acesta are un în-a construit ADC circuit pe care I a putea folosi pentru a sens o SMPS / P de tensiune.M-am referit datsheet de mult, dar nimic nu este menţionat cu privire la acelaşi lucru.Cum crezi ca pot face uz de in-a construit ADC în LCMXO2280?Văd un PIN A2D_IN.Cum pot ajunge de ieşire ADC?

Dacă aş program de dispozitiv similar,

de intrare A2D_in; / / i analog / p
reg [15:0] A2D_out; / / pentru a stoca O / P de A2D inbuilt
A2D_reg <= A2D_pin;

Pot avea de ieşire ADC în registrul A2D_out 16bit?

Vă rugăm să ajute.

Vă mulţumim şi ceea ce priveşte,
Febin

Bună ziua Febin,

trebuie să fie confundate.MachXO nu are un convertor de la A la D, nici nu a este un analog de intrare!
Cred că vă referiţi la produsul în amestec semnalul de la grilaj.

Cu respect
Luc

oopz.Imi pare rau de asta.Am menţionat-o greşit.I sînt folosire setul de mini machXO pentru dezvoltare, care are un în-convertor buit A2D.LCMXO2280 este inima în cazul în care acest kit de mini de dezvoltare.Şi aş vrea ştiu cum să folosească Convertor A2D de pe acest kit.Ca, cum să accesaţi de ieşire A2D's??cum ştiu unde este această valoare stocate şi cât de multe biţi este ieşirea A2D digitale?Am urmărite semnalul de intrare A2D în circuitul prevăzute în fişa tehnică MACHXO'S şi se termină într-un cod PIN numit D2A, care trebuie să fie o ieşire analogic.Nu am putut ajunge Mai multe despre acest lucru de la foi de date.Vă rugăm să ajute.

Ne pare rău, din nou, pentru a obţine întrebarea greşită.

cald ceea ce priveşte,
Febin

Citat:

I sînt folosire setul de mini machXO pentru dezvoltare, care are un în-convertor buit A2D.

Aşa cum FVM a scris, se pare că va trebui să afli singur.Poate un reprezentant local poate ajuta în continuare cu documentaţia avansate.

Dar, cu un comparator umplute de pe bord, nu se aşteaptă prea mult!

Mi-ar recomanda hooking sus un serial (SPI sau I ² C), ADC / DAC.Exista o multime de a alege de la ...

Ceea ce priveşte & good luck
Luc

PS V-aţi cumpărat acest kit de pe web sau prin intermediul unui disti local / REP?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back