Cum să utilizaţi interne DLL sau DCM de FPGA spartan2

S

shreshtha

Guest
Am citit fişa de date, dar încă i dont know cum la spre instantiate DCM
Vă rugăm să spuneţi "cod"

poate fi folosit pentru înmulţire şi împărţire atât?

Care este avantajul de a folosi aceasta în loc de creaţie divider propria noastră CLK ...

este ised pentru sistemul de multe tarife şi sincronizare lor?

te rog ajuta.

ll-am fi foarte mulţumesc ful 2 u;

Puteţi găsi instanţierea şablon în ghidul de bibliotecă XILINX.Citeşte de asemenea, XAPP174.
Există două primitive în spartan2 CLKDLL şi CLKDLLHF.Cu CLKDLL puteţi efectua înmulţirea cu 2 şi de divizare prin 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 8 şi 16, de intrare de până la 100MHz pentru -6 versiune.CLKDLLHF va rula pana la 200MHz, dar nu puteţi face de multiplicare cu ea.Folosind divider de la DLL va de schimb unele logica, acest lucru ar fi un avantaj.Dacă doriţi să utilizaţi DLL-ul cu o altă sursă decât o BUFG sau IBUFG, asiguraţi-vă doar tu a pune acest lucru în variabilele de mediu: XIL_MAP_ALLOW_ANY_DLL_INPUT = TRUE
DCM este un primitiv numai în Spartan 3 şi virtex II de serie, nu în Spartan 2.

/ pisoiu

salut,
DCM şi DLL-uri sunt utilizate atât pentru divizarea şi multiplicarea de frecvenţă.

în ceea ce priveşte,
Kul.

hi shreshtha,
u a putea insera cu uşurinţă modele de DCM de interior design.
ISE are template-uri pentru instantiating toate primitivele.doar o privire la ISEtemplate-> VHDL-> DevicePrimitiveInstantiation-> FPGA-> Componente Ceas-> DCM.

aveţi posibilitatea să instantiate direct DLL în codul dvs., la fel cum faci pentru RAM.

shreshtha a scris:

Vă rugăm să spuneţi "cod"poate fi folosit pentru înmulţire şi împărţire atât?Care este avantajul de a folosi aceasta în loc de creaţie divider propria noastră CLK ...este ised pentru sistemul de multe tarife şi sincronizare lor?te rog ajuta.ll-am fi foarte mulţumesc ful 2 u;

shreshtha a scris:

Vă rugăm să spuneţi "cod"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back