cum să trimită frecvenţa MCU principal prin portul UART's?

I

i2c

Guest
Tocmai am proiecta un programer, necesitatea de a trimite frecvenţa MCU principal pentru a viza
cip, cum pot să fac asta?
Vă rugăm să spuneţi-mi drumul?
Multumesc mult!

Există multe modalităţi de a face acest lucru.Una dintre ele este, după cum urmează ...utiliza un transformator de tensiune să scadă la aproximativ 4 sau 5 volţi.Conectaţi anod unei diode la o parte a secondry lichidare şi partea orther de secondry la 0 volţi de circuit dumneavoastră.La catod de diodă pune o trage în jos rezistor la sol, - 4K7, de asemenea, pune un rezistor 10 K de la catod într-o poarta de declanşare Schmidt, orice va face ..Invertor, etc NAND de ieşire din această sumă va fi un val pătrat la frecvenţa de reţea şi la o tensiune de circuit pe care dumneavoastră le pot folosi.

I2C,
poate fi-am înţeles greşit întrebarea dumneavoastră, dar răspunsul meu ar fi foarte diferit de al lui David.
Este vorba de măsurare a frecvenţei în sine?Dacă da, aveţi nevoie de un ceas care este cunoscut pentru tine, o măsură absolută, de exemplu, un 32 kHz cristal de ceas.Puteţi măsura ceasuri de câte un contor de timp a merge mai departe, până când cristal ceas dumneavoastră a numărat 32,768 de ori (1 sec) şi ştiţi cât de repede procesorul dvs. este difuzat.
În cazul în care acesta este de codificare despre viteză pe UART, doar folosi codul BCD.
Există o şansă bună n-am primit de la toate întrebarea dvs., atunci vă rugăm să reformulez.

Bob

Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră despre această problemă! Este foarte util pentru mine.Adăugat după 15 minute:"Bună ziua, bobsanjose,
Vreau să trimit CPU frenqency principale (8MHz) pentru a
IC ţintă pentru frenqency Design demand.this trebuie realizat cu hardware nu software-ul.
Deci, eu vreau doar să ştiu dacă sunt sau nu reformulez
allowedly.
În cele din urmă, mă mulţumesc pentru atenţie.

Mi-ar construi de fapt, un alt drept oscilator în programator.Este mult mai uşor decât expedierea de înaltă frecvenţă printr-un cablu regulat.
Ai nevoie de ceas programator care urmează să fie sincronizate cu procesorul principal?

Acum, că am înţeles întrebarea dumneavoastră mult mai bine, ai nevoie de un generator de frecvenţă programabil pe programator dumneavoastră şi bazate pe aparatul pe care se presupune a fi programed va trebui să setaţi frecvenţa la sfârşitul dumneavoastră.Ca un exemplu, aproape toate microcontrolere rula la 1 MHz, astfel încât să fie difuzate programator la 1 MHz ar putea să nu ducă la cel mai rapid timp posibil, de programare, dar se va lucra în cele mai multe cazuri.Dacă utilizaţi un relativ rapid în micro-programator dvs., acest micro-ar putea genera frecvenţe diferite pentru dispozitivul de care urmează să fie programate.
Acum, aveţi nevoie pentru a determina valabil gama de frecvenţă a dispozitivului ţintă.Acest lucru ar putea fi prin prezentarea unei liste pentru utilizator şi care a alege dispozitivul de sale sau de către pune intrebarea "de frecvenţă ţintă?"
Microcontrolerului care este programat să fie de obicei, nu vor avea un ceas cu proprii, aceasta va sta într-un soclu de aşteptare pentru ceasul pe care le furnizaţi.

Poate fi aceasta ajută un pic mai mult decât post anterior.

Bob

Cred ca am rezolvat problema printr-o VCXO, dar aceasta nu este o mai bună soluţie.S-ar putea realiza sincronizarea, de asemenea.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back