cum să setaţi pasul egale timp de simulare tranzitorii Cadenc

A

alard

Guest
Salut,

Problema este, după cum urmează,

Când m-am pus 10ps pentru maxstep în opţiunea de simulare tranzitorii, am văzut unele măsuri rulează la 6 sau 7 ps.Când m-am stabilit atât pas cu pas si maxstep de a 5PS, apoi simulator de a alerga la 2 PS pentru unele pas.În cele din urmă am încercat cu 1ps, apoi 50as pare ....

Cum ar putea defini un pas pe care vreau dori doar în Hspice sau de anunţuri?

Nu cred că aveţi posibilitatea să setaţi pas egal pentru simulare, din cauza algoritmului de sine.Algoritmul va determinare pas pentru a face faţă de necesitatea de convergenţă.Paşi mai mici pentru rapid decât tranzitorii tranzitorii lent.

Eu pot vedea o altă opţiune numită "pas", în afară de la "maxstep" în opţiunile pentru simulare tranzitorii ..... ai verificat de simulare dumneavoastră prin introducerea unei valori în pas numai în loc de a insera o valoare în maxstep

puteţi utiliza strobe.Simulatorul încă mai face paşi propriul timp, dar rezultatul are numai valoarea în timp, cu Periode strobe

edge_tv a scris:

puteţi utiliza strobe.
Simulatorul încă mai face paşi propriul timp, dar rezultatul are numai valoarea în timp, cu Periode strobe

Din cunoştinţele mele Spectre vă poate consilia Spectre numai pentru a introduce măsuri suplimentare de timp cu "strobe".Alţii sunt în funcţie de calcul de integrare de eroare.

Unele surse introduce, de asemenea, de timp paşi.Pentru sursele puls exemplu la colţuri.Am avut ceva ani în urmă, o problemă cu un furnizor de simulator de introducerea pentru un SINEWAVE un pas de timp suplimentar în cazul în care SINEWAVE w / o DC cruci zero.Rezultatul a fost rău de scurgere în spectre de mare circuite Q.În urma unor discuţii lengthly el a construit-l!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back