cum să se reducă zgomotul?

Y

yviswanathbe

Guest
Salut,
Am făcut un simplu circuit senzor de curent de la sursa de alimentare cu ajutorul ADC0804 şi microcontroler AT89S8252 şi OP07 Amplificator operaţional.

I-au dat cu dublă de alimentare (5, -5 V) pentru a OP07.

Totul este bine, dar nu este ADC care valorile corecte.
Asta este, dacă este curent 10A, ADC FF cum va arăta pe circuit şi calcule.

Dar mi ADC este un timp care FF şi următoarea dată când se dă o altă valoare, mijloace de valoare nu este constantă.

Cred ca unele clipoci sau am nevoie de zgomot, pentru a reduce.
Dacă da,
vă rog să-mi ajute cum a reduce zbârli în circuit?Mulţumesc în avans.
viswanath

Dacă senzorul de curent este conectat prin cablu sau fire să încercaţi să faceţi câteva rotaţii a acestui cablu în jurul ferita toroid cu permeabilitate care corespunde
dvs. frecvenţă.Se creează un mod comun îneca şi vă poate ajuta.

Salut,
Vă mulţumim pentru răspunsurile.
Eu nu sunt curent, utilizând senzorul de aici.

L-am conectat la sursa de alimentare în serie a incarca folosind 75mV, 10A derivaţie.
Şi eu sunt amplificând de derivaţie de intrare, folosind OP-AMP.This sunt amplificate de tensiune care să ADC şi măsurare digital valoare prin Serial Port, folosind microcontroler.

Acest OP-AMP cere dublă aprovizionare, aşa că am făcut o 5, -5 V powersupply mea de pe bord, sunt ghicitul în această secţiune clipoci poate provoca ...
Vreau să reducă această încreţi sau zgomot ...

Mulţumesc,
viswanath.

Este posibil să fie o mulţime de motive şi poate fi nu doar una.Ai nevoie de tine pentru a analiza circuit şi layout.Este greu de spus ceva mai detaliate, fără o astfel de analiză.

Post de circuit legat de curent senzor secţiune.

Pa
Powermos

sory 4 răspunde aici am avea, de asemenea, aceeasi problema.
Asta este sursa de alimentare noise.I f unii o pot posta un circuit de alimentare cu energie reduse de zgomot (COM Mod şi modul dif) este de mare ajutor pentru mine, dar ..

Sursa de alimentare de zgomot poate fi un rezultat al injectaţi de zgomot de la reţea şi a zgomotului construi de la sursa de alimentare propriu-zis.Dacă sursa de alimentare a fost o trecere Mod de tip pe care le-aţi mai fi de adăugat cu privire la producţia de filtrare pentru a opri de zgomot la trecerea de frecvenţă, în cazul în care zgomotul a venit de la reţea în linie de aprovizionare a putea pune unele de filtrare de la principalele înainte de furnizare de intrare, un mod comun bobina ar trebui să fie de ajuns.

Pa Powermos

Te-ai pus sursa de alimentare pe un domeniu de aplicare şi a căutat un ac clipoci, 60Hz în NA şi 50Hz în Europa?Te-ai culcat ADC Circuit de până la o baterie de alimentare DC pentru a vedea dacă clipoci este încă acolo?Pentru că, dacă aceasta nu este acolo, pe o baterie de furnizare, atunci este evident că este de echitatie DC pe un ecou de la AC de alimentare intrare.

Am avut un instructor, spune-mi de ani în urmă, că o linişte DC de alimentare a fost o adevarata arta de a face pe baza unei cantităţi.Când el a fugit un electronică de afaceri a spus că încearcă să renunţe la propriile lor surse de alimentare şi chiar a ieşit şi a cumpărat cele cunoscute lucrat.De ce?Pentru că cei mai mulţi dintre ei au avut probleme cu echipamentele au vândut şi s-a întors la un zgomot de alimentare.

Pot să-l amintesc de asemenea strigăte în toată camera mai mult de o dată la noi în laboratoare că data viitoare când a trebuit, pentru a ajuta pe cineva cu un laborator în cazul în care problema sa dovedit a fi un semnal de echitatie pe o sursă de alimentare 60Hz 'echo' acesta ar eşua de idiot .
Sunt încă nu este prea sigur de ce am trecut.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back