cum să reacţioneze cu port bidirection în ATPG funcţie?

L

lty

Guest
Eu fac ATPG funcţie pentru un cip.
există mai multe porturi bidirection pentru cip, aceste porturi nu este de scanare port.
Cum ar trebui să mă ocup cu ei?
Aş putea ignora direcţia acestora, precum şi dont atribui o valoare fixă pentru a trimode sale RO semnal de control?
Sau, dacă vreau să le-a folosit în modul nostru de ATPG, si am atribui o direcţie fix pentru ei, apoi atunci când în modul ATPG, folosesc porturi de intrare pentru stimul şi porturi de ieşire pentru captarea rezultat, E corect?

Vă mulţumim pentru comentariile dumneavoastra orice.

Max tate,

Există două soluţii pentru a face faţă pinii biriections într-un design.

1.le rezolvaţi într-I / P direcţie, care va reduce gradul de acoperire cu încetul de mult, deoarece u nu poate detecta defecţiunile de rthat logica este de conducere pad-atunci când este într-o / mode.but prin plasarea I p / u p direcţie posibilitatea de a controla semnal mai mult, care a fost condus de acest lucru pentru covrage va fi mai mult decât atunci când este fixat în O / modul P.
Nu 2.don "repara pads.which bidirecţional va reduce covegare redus asupra I2C şi căi C2O.din moment ce acoperire principal este numai din cauza scanare lanţuri decât altele.

cu respect,
ramesh.s

Orice instrument de ATPG va detecta automat direcţia de PIN-ul bidirecţional atunci când creaţi modele, astfel că nu va conduce PIN-ul atunci când se comportă ca o ieşire.Deci, teoretic, nu trebuie să faceţi nimic la aceste insigne, şi veţi obţine o bună acoperire.

Dacă aţi avut utilizat una din aceste bidi ca o scanare de intrare sau ieşire, apoi grijă trebuie să fie luate şi instrumentul ATPG trebuie să ştie cum să trateze aceasta.Ai-ar fi să se uite la Docs pentru instrumentul de dat.

Complicaţie doar alte ar putea apărea în cazul în care bidi are o pullup / jos rezistor - atunci s-ar putea pierde o parte de acoperire vina, deoarece instrumentul ar putea să nu fie în măsură de a simula corect.

Hope, care vă ajută,
John
DFT Digest

a face toate porturile bidi ca factori de producţie ... în modul de scanare

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back