P
pasaajan
Guest
cum să măsoare 240V cu sonda 10x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
. Da. Dar dacă are 5V/cm de exemplu, gama cea mai mare (care este afişat ca 50 V / cm, în cazul în care acesta are o sonda de detectare automată), nu se poate afişa 680 Vpp.osciloscopul va vedea numai 68V vârf la vârf cu o sondă de 10x
, care nu face sens pentru mine, astfel încât este posibil să nu posterul original sau. Keith.... osciloscopul atenuatorului poate fi în imposibilitatea de a afişa 680 Vpp.
Asta e bine. Pentru a clarifica din partea mea: În al doilea rând, osciloscopul atenuare ar putea fi în imposibilitatea de a afişa 68 Vpp, respectiv, 680 Vpp la sonda de intrare. Acesta trebuie să aibă cel puţin de 10 V / cm poziţia atenuator. Osciloscoape Multe recente au 5 V / cm ar fi cea mai mare gama de tensiune.Nu stiu de unde acest lucru osciloscop 5V/cm a venit de la, dar am fost încercarea de a clarifica situaţia.
? Caietul de sarcini de tensiune nu este dat, în cazul în care acesta este o tensiune de curent alternativ, atunci tensiunea de puncte procentuale, va fi 680v, în cazul în care acesta este un curent continuu, atunci acesta va fi 240 AlexOK, în cazul în care nu vin de la 680V şi 68V? Nu este cerut pentru PO 240V măsurarea