cum să introduceţi de desen de la fişier de date în HFSS

S

stavio

Guest
Bună, I sînt privire pentru a vă ajuta să ajungă a introdus un fişier în HFSS pentru a proiecta o antenă.I sînt aşteptare pentru a vă ajuta să înveţe cum să introduceţi un desen nu este regulat (pătrat, dreptunghi ... etc)

Ce format este de desen?Eu cred HFSS va importa ACIS, DXFs, precum şi îmi amintesc că acesta va face STL, precum şi

Cred că puteţi importa orice fel de desen CAD în HFSS de a merge la tab-ul Modeler şi alegeţi de import.Ştiu sigur puteţi importa fişiere DXF.

HFSS va importa mai multe formate CAD.IF Design-ul este într-un format de HFSS nu poate de import, în căutarea online, va găsi de multe ori ai un program care transformă într-un format de HFSS poate de import.

Atenţie, însă, că HFSS desene folosind fişiere de importate sunt, uneori, mult mai mari (de fişier şi dimensiunea memoriei) şi, astfel, mult mai lent pentru a simula mult de desene realizate de la zero în HFSS.Deci, dacă este posibil, el poate fi mai bine să intrare de proiectare de mână, sau, altfel folosind MATLAB-API hfss (Google IT, este foarte util).

shlomo22 a scris:

HFSS va importa mai multe formate CAD.
IF Design-ul este într-un format de HFSS nu poate de import, în căutarea online, va găsi de multe ori ai un program care transformă într-un format de HFSS poate de import.Atenţie, însă, că HFSS desene folosind fişiere de importate sunt, uneori, mult mai mari (de fişier şi dimensiunea memoriei) şi, astfel, mult mai lent pentru a simula mult de desene realizate de la zero în HFSS.
Deci, dacă este posibil, el poate fi mai bine să intrare de proiectare de mână, sau, altfel folosind MATLAB-API hfss (Google IT, este foarte util).

Memory size depinde de complexitatea proiectului, în mod evident.Relativ vorbind, cred că îmi amintesc că unul dintre desenele mele importate a fost de 10-20 de ori mai mare (dimensiune de disc, dar care este corelată cu dimensiunea memoriei), decât de proiectare echivalente făcute de mână.Rezultatele pot varia (probabil drastic), totuşi.

kosolson2005 a scris:

Cred că puteţi importa orice fel de desen CAD în HFSS de a merge la tab-ul Modeler şi alegeţi de import.
Ştiu sigur puteţi importa fişiere DXF.

problema mea este cum să se introducă punctul X, Y în HFSS la desen?Dacă îmi fac desenul meu pe AutoCAD, ce pot sa doeing pentru a citi modelul meu în HFSS şi pentru a finaliza antenă-miAdăugat după 12 minute:I sînt aşteptare pentru ajutor !!!!!!!!!!!

Presupun HFSS nu poate importa ". Fila (x, y)" date.Mi-ar folosi MATLAB-hfss API pentru a scrie un fişier HFSS pe baza datelor.Trebuie să ştii cum să folosească MATLAB desigur.

shlomo22 a scris:

Presupun HFSS nu poate importa ". Fila (x, y)" date.
Mi-ar folosi MATLAB-hfss API pentru a scrie un fişier HFSS pe baza datelor.
Trebuie să ştii cum să folosească MATLAB desigur.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back