Cum să definească nete ridicate fanout în Primetime

H

hgby2209

Guest
Set_ideal_network & set_ideal_net nu se poate susţine în Primetime.
modul de definire nete ridicate fanout în Primetime ......

Pentru sta prelayout, puteţi utiliza set_disable_timing comandă.

Nu, Primetime sprijin set_ideal_network şi set_ideal_net.
Eu am folosi Primetime de multe ori şi nu au auzit-o nu poate susţine două comenzi.

Hi!horzonbluz & zyphor,

Aţi putea să vă rog să-mi spui ce versiune a Primetime tu folos?
Versiunea noastra Primetime este de 2,003.03.
Eu chiar nu pot utiliza aceste comenzi în PT.Eu va verifica noua versiune
de sprijin sau nu.

versiunea mea PT este 2004.06, nu am putut folosi două comenzi de asemenea.de ce?

Salut,
Primetime are un instrument: tanscript.Se poate transforma script-uri de DC la scripturi de PT.

Şi, Primetime nu poate susţine aceste două comenzi.I try it!

Good Luck

Primetime este utilizat pentru STA, designul a fost rutate complet, de ce mai are încă net de mare fanout?

Salut
Cred că set_ideal_net nu funcţionează în primetime.Acolo a fost o stea deschis mult timp în urmă.Synopsys nu a repara încă (atleast până la versiunea sa folosesc 2003.12-SP1)

Aveţi posibilitatea să utilizaţi
set_load-subtract_pin_load 0.0 [get_nets "high_fanout_net_name"]

Ce această comandă nu este ...
Aceasta stabileşte valoarea capacitance de la 0 la acea plasă şi îndepărtează de tranziţie max şi limita Max capacitance.Acest lucru se comporta destul de mult ca "set_ideal_net"

De ce ai vrea să utilizaţi set_ideal_net în Primetime?Nu are niciun sens să ruleze chiar şi Primetime la non-back-parasitics adnotat, pre-high-fanout-Net-sinteza netlist.Cel puţin thats meu
Aviz ...

Atunci când faci pre-Layout STA trebuie să utilizaţi aceste comandă pentru high-fan-out net,
în DC comandă teze sunt locul de muncă, dar în PT trebuie să folosim mod anyother pentru a seta aceste ca ideal.
, de exemplu, folosind comanda set_load .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back