Cum să compare putere?

V

vivimz

Guest
Bună, ar putea ajuta pe nimeni pentru a oferi o idee despre cum să sens de putere la unele frecvenţe paticular?Am nevoie pentru a proiecta un circuit care poate sens un semnal NRZ la 200kHz & 800kHz, si apoi compara cu raportul, cu unele număr de paticular.
Mulţumesc!

PSD a NRZ este un rezultat standard.Cunoscand frecvenţe dumneavoastră reală şi amplitudini NRZ, puteţi prezice.(presupunând că Random de date care stau la baza binay).PSD este FT de autocorelare a unui val binay aleatoriu.

Dacă aveţi un echipament, doar uita-te la FFT.

Dacă vreţi într-adevăr pentru a construi un circuit, utilizaţi algoritmul goertzel pentru a construi un circuit de extract de puterea de la valoarea necesară.comapring cu valoare anothe (adică împărţirea număr byanother este destul de o sarcină).

În cazul în care Permise este analog, nici unul mai sus se aplică.
-B

Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră.De fapt, am nevoie să găsească un circuit pentru a realiza decizia de "a face" bloc pentru un egalizator adaptive.Deci, de circuit trebuie să sentimentul de putere a semnalului de detecţie puţin două freqency diferite apoi în comparaţie cu raportul de putere, cu unele valori fixe a cunoscut de la ideea de semnal fără pierderi, astfel încât să pot utiliza feedback-ul negativ pentru a face unele de control fuzzy.Dar eu chiar am nici o idee de mult despre cum să pună în aplicare acest circuit.
Am nevoie de probe de ea?Sau, o pot face continuu?

Este MATLAB contextul sau ceva de atunci?Sau esti construirea unui circuit de real?

Tot ceea ce a fost în ultimul post presupune că aveţi probe digitale de semnal care urmează să fie măsurată.
- B

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back