Cum să aibă efect de înaltă frecvenţă prin R, L şi C

K

ksooryakrishna1

Guest
Vreau să treci semnal de frecvenţă foarte înaltă (de mai sus 20GHZ) circuit throufh RLC.Dacă vreau să aibă efectul de a efectului de înaltă frecvenţă (cum ar fi efectul de piele, etc cruce de cuplare) în ngspice, în loc de R, L, C şi ce i-au de a face modificări şi de a scrie descriere?

Mă îndoiesc că este posibil de a avea semnal de frecvenţă de 20 GHz, du-te prin lumped circuit RLC.Pe langa efectul de piele şi transfrontaliere de cuplare vor exista efecte puternice de la paraziţi ca SRFs.De asemenea, SPICE, nu este cel mai bun instrument pentru analizează de înaltă frecvenţă ale circuitelor cu microunde.

Care este cel mai bun instrument pentru acest scop.

Cred că va fi cel mai bun simulator de RF.Bune sunt ADS, Genesys şi LINC2.Acesta din urmă este cel mai ieftin (aproximativ 400 dolari), dar se va face numai de simulare liniare.Bazat pe o descriere mai ai nevoie de simulare liniară, astfel încât LINC2, probabil, este cea mai bună soluţie.

Orice drum liber produse de plastic sunt disponibile?Este RF simulator este instrument gratuit?Este un instrument separat sau vine cu o parte din software.Multumesc mult.

Ne pare rău, nu ştiu simulatoare liber.Eu sunt ocupat si timpul meu este valoros.Există un vechi proverb: eu nu sunt destul de bogat pentru a cumpara si cip.I-am cumpărat meu copie de LINC2 pentru despre $ 400 şi sunt fericit cu acest software, este de precis şi uşor de utilizat.Cu mulţi ani în urmă am încerca RFsim99 liber şi din moment ce nu se ating simulatoare liber orice mai mult.Acesta este doar o risipă de timp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back