cum să ştie dacă microcontroller este de lucru

S

siva_2smart

Guest
salut,
I sînt folosire un consiliu de dezvoltare, în care, atunci când eu sunt de dumping unele programe mici, cum ar fi aprins o au condus, de asemenea, nu este de lucru ...Cred că microcontrolerul nu este de lucru.
Deci, a putea anyone rog spune-mi cum a putea i identifica problema.Mai ales Cum pot să ştiu dacă microcontroller este de lucru sau nu.

înlocuiţi acelaşi cod, cu un chip nou, sau de-a asumat-a fi de lucru cip sau un cip pe care le vezi de lucru cu cineva ..

atunci va stii ..

siva_2smart a scris:

salut,

I sînt folosire un consiliu de dezvoltare, în care, atunci când eu sunt de dumping unele programe mici, cum ar fi aprins o au condus, de asemenea, nu este de lucru ...
Cred că microcontrolerul nu este de lucru.

Deci, a putea anyone rog spune-mi cum a putea i identifica problema.
Mai ales Cum pot să ştiu dacă microcontroller este de lucru sau nu.

AdvaRes a scris:Usa un simplu program care stabileşte şi anume pin0 şi pin5 şi reiniţializează pini de altele.

Am încercat deja de lucru cu unele programe de mici, cum ar fi LED-uri stralucitoare, dar ei nu de lucru
Oare care 12V la orice PIN-ul de arsuri microcontroler ea.

siva_2smart a scris:

Am încercat deja de lucru cu unele programe de mici, cum ar fi LED-uri stralucitoare, dar ei nu de lucru

Aplicarea 12 volţi poate deteriora IC complet sau, uneori, codul PIN specifice.

siva_2smart a scris:

Ai verificat de cristal dumneavoastră?
Ati incercat toate porturile?
Toleranţă de cele mai multe dintre microcontrolere în modul de intrare este de 5 V (max)
Deci, V dvs. de 12 ar putea avea deteriorate care codul PIN.
În cazul în care controlerul de pini sunt configurate în modul de push pull încerca să măsoare tensiunea de pe acestea, după configuraţia înainte de a rula cod.

Dacă utilizaţi OSC de înaltă frecvenţă atunci ai nevoie de cel puţin 5V alimentarea cu energie electrică.De asemenea, trebuie să opriţi Watch Dog WDT cronometrul.De asemenea, verificaţi MC resetare PIN **

Şi de a construi un program simplu să clipească sau LED-uri doar de lumină şi opri.De asemenea, aveţi nevoie de sigur pentru a include fişierul dreapta antet.De exemplu, pic16F887.h Acest fisier utilizează codul C pentru a trimite instrucţiuni c dreptul de cod pentru locuri de drept în MCU.

Încercaţi să găsiţi. Fisiere hex pe internet.it worked pentru eu.

există posibilitatea ca programator dumneavoastră nu funcţionează redusă, datorită tensiunilor de pe PC.Soluţia trebuie să fie un alt PC desktop.

a verifica osc_out PIN-ul ... aceasta ar trebui să dea un ceas de frecvenţe unele mutiple de utilizare cristal u

12 volţi?aceasta nu ţine de mult peste 6 volţi, pentru a prăji un pic.Citiţi fişa de date.
Când încercaţi o altă utilizare pic un contor de volţi pentru a testa tine de intrare şi de ieşire pentru a vedea dacă sale de lucru.

Gogo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back