Cum să înfiinţeze PULL UP rezistor în Spratn 3?

E

EDA_hg81

Guest
Am definit pad-IO să fie tras în sus, în UCF fisier cum ar fi următoarele:

Cod:

NET "INDATA" pullup;

Eu folosesc pentru a atribui trage-up-uri prin mergi la opţiunea ATRIBUI PINS şi setaţi PIN IO la "pullup" ... Dar este pur şi simplu adaugă PULL UP în constrângere dvs. de utilizator fişierul cum ai spus.Ea a lucrat pentru mine .... eu am folosit 3.check Spartan hardware-ul dvs. o de mai mult timp ....

Mulţumesc.
Cred că au existat unele bug-uri în codul meu.

Eu de obicei folosesc declaraţii ca acesta, în fişierul meu UCF, precum şi pullup works fin:
NET "SIO3" LOC = "P92" | IOSTANDARD = LVCMOS25 | pullup;

utiliza acest constrângeri în UCF
net "Nume PIN" pullup sau u a putea folosi editorul de FPGA pentru a modifica trage în sus.

Aş prefera mai degrabă APCE de a face aceste lucruri.HI Echo, Ce înseamnă acest lucru "IOSTANDARD = LVCMOS25 "?..... N-am mai dat peste un astfel de lucru.Eu doar am folosit PULL UPS de lângă Loc in UCF.Niciodată nu a primit nici un erori.

IOSTANDARD este o constrângere opţională care selectează dorit de I / O semnal standard.LVCMOS25 înseamnă CMOS 2.5 Volt.A se vedea Spartan-3 Fişa tehnică, tabelul 2, "Signal Standardele Sustinut de Spartan-3 de familie".

Fiecare I / O-tampon oferă opţiuni suplimentare, cum ar fi rata a ucis şi puterea unitate.Cei doi sunt foarte utile pentru reglaj fin calitate a semnalului în cazul conducerii urme PCB lung.Diferite opţiuni, sunt descrise în fişa de date, Ghid de utilizare, precum şi ISE Constrângeri Ghid.Acestea sunt uşor de pus în dosarul UCF, astfel:
NET "TXEN" LOC = "B17" | IOSTANDARD = LVCMOS18 | ucis = FAST | DRIVE = 4 | Pulldown;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back