Cum să începeţi de proiectare digitală?

L

leohart

Guest
Bună, de fapt eu sunt un tip analog si senzor, dar am nevoie de a face unele calendarul simplu control pentru array senzor meu (imagine pixeli matrice cu expsouring timp, citire, CD-uri), cum pot sa se familiarizeze cu design digital eficient? Acum am " m citit book.I "Rabeay lui m nu specializat în EECS, deşi am avut de studiu de circuit digital de la terminali, dar puteţi să presupunem că mi-am uitat pe toate ...

Digital Design de mano Morris conţine toate elementele de bază .. Deoarece u a terminat UG ur, puteţi începe cu un design digital până în wackerly.Acesta conţine lucruri despre timpii de circuite digitale ...puteţi obţine materiale mai bune privind timpii de circuite digitale de pe net, sub forma unor lucrări universitare în PDF-uri mici ...

Cea mai bună cale de ieşire este de a căuta tutoriale pe VHDL sau Verilog si design digitale.Cărţi de lectură este un proces lung.

Filfizon,

Cea mai bună cale este să începeţi cu elementele de bază cum ar fi porti (Nand. NOR), cum să simplfy o expresie boolen, prin utilizarea de expresie cum să se proiecteze un circuit de digtial folosind această expresie.

atunci ce este circuitele Combitinal, circuite secvenţiale, cum pentru a proiecta un MUX, decodor, şi cum să transforme un MUX în porţi, etc, etc

Apoi, invata elementele de bază ale MOSFET.Cum funcţionează un mos.Folosind MOS modul în care o poarta pot fi proiectate.Apoi, despre CMOS în cele din urmă de a deisgn un invertor şi du-te pe buiting circuit de complexe.

Aceasta este o parte VLSI.

Logice înseamnă studiu VHDL Sau Verlog care ajută în procesul de elaborare sau de modelare de sistem digital.

Phutane

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back