Cum pot simula un program care este scris în SystemC?

D

dariush

Guest
Buna Cum pot simula un program care este scris în SystemC? Cum pot crea forme de undă pentru simulare meu? pa

Nu există simulatoarelor comerciale, care tratează SystemC la fel ca limbajul VHDL sau Verilog.I cred Active-HDL se oferă ca şi Modelsim prea (nu sunt sigur despre a doua). Dacă nu le au sau nu au bani să-şi petreacă puteţi folosi kernel-ul de simulare, care se distribuie gratuit de la www.systemc.org (OSCI), şi de a folosi orice C / C + + compilator doriţi să Realizează o simulare. Pentru a vedea forme de undă se poate face un fişier de imagine VCD în timpul simulare, folosind apeluri SystemC, şi de a le vizualiza după simulare cu un open-source VCD Viewer. Citeşte manualul şi discuţiile în www.systemc.org , şi veţi găsi tot ce vrei.

Hi geconom Cum pot descărca OSCI şi să-l utilizaţi? Eu pot simula fişierele mele şi de a crea VCD dump dosar. după ce că ceea ce ar trebui să fac? datorită pa

OSCI este Deschise SystemC sau ceva de genul asta. Du-te la http://www.systemc.org şi descărca cea mai recentă pachetul de limba de bază şi documentaţia pentru platforma dumneavoastră. În ceea ce pentru privitorul VCD, mergeţi la http://www.cs.man.ac.uk/apt/tools/gtkwave/ , şi de a obţine GTKWave. Dacă-mi spuneţi platforma pe care îl utilizaţi (Windows, Linux, Solaris), am putea oferi mai mult ajutor.

Bună geconom platforma meu este Windows NT/2000. datorită pa

modelsim5.8 uşor de utilizat. . VCD converti la WLF vcd2wlf.

Salut baieti .. Cum pot face un fişier de imagine VCD, dacă eu sunt, folosind VC + + 6 pentru compilarea SystemC ..? şi dacă am Modelsim .. cum pot vedea forma de undă cu el?

Am descarcat Gtkwave de la h ** p :/ / www.cs.man.ac.uk/apt/tools/gtkwave/ şi am încercat să instaleze în mediul Cygwin, dar fără succes. Nu este ceva ce se întâmplă, dar nu ştiu de ce. Problema se întâmplă în / configure proces.. Iată mesajul: "script glib-config instalate de Glib nu a putut fi găsit ..."

în cazul în care ur folosind VC + +, în u main.cpp, trebuie să creaţi fişierul VCD, * sc_trace_file filepointer_name = sc_create_vcd_trace_file ("ieşire") , în care VCD dosarul u au de a urmări semnalele pe care doriţi să vedeţi u [ b] sc_trace (filepointer_name, nume de semnal, "numele de semnal u vrei să vezi în producţia"); [/b]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back