cum pot simula complot Bode în cadenţă?

K

Katrin

Guest
Vreau să studieze stabilitatea amplificatorului meu Transimpedance feedback-ului, prin urmare, cred că ar trebui să aruncăm o privire la câştig sa deschis loop-şi faza de răspuns de frecvenţă VS, doar complot BodeDar eu nu am dat seama cum pot face acest lucru de simulare în cadenţă.

I tried to use a sinusoidal current source at the input, and set its frequency as a variable "freq", its AC magnitude as a contant current value, and running AC analysis to sweep the freq.

Practic, ştiu că ar trebui să folosească analiza de curent alternativ.
Am încercat să folosească o sursă de curent sinusoidal de la intrare, şi setaţi frecvenţa acestuia ca o variabilă "Freq", magnitudinea de AC ca valoare de contant curent, şi să fie difuzate de analiză AC a matura de frecvenţe .Dar nu părea să funcţioneze.

În acelaşi timp, atunci când am deconectaţi rezistorul de feedback pentru circuitul de intrare, în acest moment, terminalul deschis al acestui rezistor feedback-ul ar trebui să fie producţiei de câştig-buclă deschisă.În acest moment, pot doar să selectaţi acest terminal deschis ca ieşire sau ar trebui să mă conecta un rezistor mare terminal de la acest rezistor feedback-ul la sol?Cu alte cuvinte, cum pot rupe bucla?ar putea cineva să mă ajute să se clarifice cum a putea i a face acest lucru simulari?

mulţumesc

Pentru a breake o buclă de Vreau doar inseraţi în buclă sursă de cc şi a stabilit de tensiune DC-0V şi de tensiune AC 1mV.
Un terminal de sursă de curent continuu este de intrare este de o altă ieşire.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back