cum pentru a simula lăţimea de bandă a unui PLL

J

jerryhuang

Guest
eu am nevoie de a învăţa de proiectare a PLL, cum pentru a mari lăţimea de bandă a PLL? mulþumiri

componenta principală care afectează lăţime de bandă PLL este filtru thwe bucla,
atunci când proiectare u u bucla filtru trebuie să se asigure că lăţimea de bandă a buclei este mai mică decât frecvenţa ur reffernce folosind "linaer valabilitate apropierea"

despre u de simulare poate simula sistemul de thwe PLL utilizând MATLAB în domeniul faza de care u a putea a lua pas răspuns lăţime de bandă.stabillty
u, de asemenea, poate simula aceasta în timp de domeniukhouly

multumesc, eu am o întrebare, nu mai mare lăţime de bandă de PLL, de blocare mai rapid timp de Reglaj? şi I dont know cum la spre folos MATLAB pentru a simula o PLL cu filtru de buclă, există orice componentă rezistor precum şi modelul de capital în MATLAB ca cadenţă, poti sa-mi dai un eşantion Matlab, sau i chiar ar trebui să ştie funcţia de transfer a filtrului buclei?

da ca lăţimea de bandă a creşterii Reglaj viteza de creştere PLL sau timpul de blocare scădere
despre simulare in MATLAB insted de componnet utilizaţi funcţia de transfer a filtrului în domeniu s ", dar ca ablock" modelul VCO este integrateor înmulţit cu o constantă "KVCO"

Sper ca ajuta

khouly

lăţime de bandă mare înseamnă, de asemenea PLL dvs. vor vedea mai mult de zgomot de la intrare dumneavoastră.
Tu trebuie să echilibreze timp de blocare, bruiaj pentru specificatiile dumneavoastra.De asemenea, lăţimea de bandă ta trebuie sa fie mici, comparat cu frecvenţa de ieşire în caz contrar apropierea dumneavoastră liniară a Reglaj dumneavoastră poate să nu funcţioneze bine

yeah
şi u a putea utiliza un oscilator jetter scăzut refernce
dar, de asemenea, ca majorarea divider este valoarea va fi înmulţită cu zgomot de fază a crystall "amplifica zgomotul faza"
so u trebuie să ştie ce nevoie de u de la PLL şi parametri de compromis buclă

khouly

Este lăţimea de bandă a PLL definded maianly de lăţime de bandă de filtru de buclă? De ce shuold lăţimea de bandă a PLL fi mai mică decât frecventa de refernce, zgomot considerare?

i think latime de banda bucla va determina gama achiziţionarea u pll.if încerca să reducă ondulaţie în tensiunea de control VCO prin scăderea lăţime de bandă în buclă şi de respingere a componentelor frequerny ridicat apoi suffers.this gama de achizitie se datorează faptului că gama de frecvenţe pentru care blochează PLL este determinată de Win-Wdiv <WLPF.

Cu respect
Amarnath

Lăţimea de bandă a unui PLL aproximativ egal la PCI Kvco * * R / 2 * Phi * N
în cazul în care ICP este actuală a pompei de Charge, Kvco este câştigul de VCO, R este valoarea rezistenţei într-un filtru de ordine 2 buclă.N este raportul dintre divider.

Deci, dacă doriţi pentru a mari latime de banda, puteţi creşte valoarea R. Dar tu cnanot creştere latime de banda prea mare.Este o pe ei ca latimea de banda ar trebui să fie mai mică de 1 / 10 din frecvenţa de intrare pentru a evita instabilitate.

, de asemenea, creşterea R, va creşte de zgomot de la ea ", creştere de zgomot de fază"

khouly

salut!

Sper ca acest articol ar ajuta.

cu respect,
vijay
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

salut!

Sper ca acest articol ar ajuta.

cu respect,
vijay
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Welcome to EDABoard.com