Cum pentru a simula GM a unui amplifer diferenţial?

M

myblues

Guest
Ştiu GM = dio / dVin, şi putem simula prin analiza AC.Este o analiza de frecvenţă.
Dar vreau sa te relaţia dintre GM la VCM (tensiune de mod comun de intrare).Cum a putea I a lua it?

Mulţumesc!

Dragi Myblues,
Eşti proiectarea unei amperi constantă GM?Aşa cum mulţi de hârtie menţionat GM comparativ cu VCM pot fi reprezentate grafic, eu nu stiu cum de a obţine acest rezultat prin simulare în mod direct, de ce nu încercaţi pentru a obţine rezultatul, prin simularea se referă între curente şi VCM?
Bine ai venit orice mijloace mai bine!

BG,

Bună, philipwang
Aşa cum ai spus, eu sunt proiectarea unei feroviar constantă GM la amplificator feroviar.GM vs VCM ar putea să nu pot fi obţinute direct, după cum aţi spus, deşi vs curent VCM poate fi luat direct de simulare.Dar eu vreau GM comparativ cu VCM!Cum a putea I a lua it?

Mulţumesc foarte mult!

Myblues,

Dacă curent se poate realiza, doar prin intermediul DI / dVin pentru a obţine GM, apoi GM complot comparativ cu VCM, cu privire la modul de a obţine rezultatul a di / dVin aveţi posibilitatea să studieze val-software de vedere, se poate de aprovizionare aceasta functie!De exemplu, în cazul în care runing de simulare cu Hspice şi vizualizarea acest rezultat cu awaves, awaves poate de aprovizionare această funcţie.
Deci, fiti atenti la funcţia de undă-software de vedere, doar try it.
Succes!
BG,

myblues a scris:

Bună, philipwang

Aşa cum ai spus, eu sunt proiectarea unei feroviar constantă GM la amplificator feroviar.
GM vs VCM ar putea să nu pot fi obţinute direct, după cum aţi spus, deşi vs curent VCM poate fi luat direct de simulare.
Dar eu vreau GM comparativ cu VCM!
Cum a putea I a lua it?Mulţumesc foarte mult!

Philipwang Dragă,
Ceea ce aţi spus este foarte bine!Dar este dificil de a obtine DI / dVin (deşi ştiu fuction derivate în awaves), deoarece mea actuală este realizat la intrare comune mod.DI / dVin ar trebui să fie luat de la intrare diferite mod şi nu poate atins în Mod comun.Când în Mod diferite, I a lua DI / dVin, asa ca am sa faţă de GM Vid, dar cum pot realiza vs GM Vic (VCM)?Nu există nici o VCM încă!
Ples ajuta-ma!

Vă mulţumim pentru dvs. kindly ajutor!

Încercaţi un alt mod, doar matura VCM şi apoi sonda di / dvin prin intermediul funcţie definită, în parametru hspice definit de mine este suportat.

BG,

bine fac un singur lucru ştiu este că DI / lucru dV de obicei, oferă o imagine greşit în modul în care se face în Cadence.Mi-aduc aminte, o dată cu Cadence utilizate pentru a obţine valoarea ratei de ucis pentru un amplificator şi a luat nişte bcos nebun valori ale Cadence modul calculează diferenţele.Deci, l utilizaţi cu precauţie ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back