Cum pentru a determina valorile de condensatori la SC CMFB?

A

analoger

Guest
Cum de a alege valorile de condensator la SC circuit CMFB?

Are raportul dintre cele două condensatorilor afecta timp pentru a obţine o valoare stabilă de Vcmfb?
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Cred că într-adevăr dimensiunea condensatorul afectează timpul de răspuns.De fapt, aceasta afectează câştigul în buclă şi fază (prin urmare, timpul de răspuns).
Deci, cred că PAC nu ar trebui să fie prea mare.
În plus, ele nu ar trebui să fie prea mici, în caz contrar parasitics comutator nu pot fi neglijate.Mai ales de injectare taxa care ar face ca tensiunea de ieşire diferă de valoarea ţintă.
În ceea ce priveşte raportul, se spune în carte de către Johns şi Martin că un 1:4 la 1:10 este o valoare bună.Mi-aduc aminte, o dată cu ajutorul unui 1:5.

în timp ce alegerea valoarea voluminoase pentru ckt cmgb SC aveţi nevoie pentru a avea grijă follosing.

1) condensator este marimea este destul de mare, astfel încât atârna în jos, în producţia de mod comun se află în raza de acţiune.
2) mărimea Condensator ar trebui să fie sub valoarea de unde începe încărcarea circuitului şi de a reduce câştigul (rezistenţa SC)

Acest lucru este cu presupunerea că frecvenţa de actualizare este constantă (dacă nu, atunci poţi să te joci, de asemenea, în jurul cu el.)

-Amit

Pentru CMFB, de obicei, vom alege condensatori Ccm, astfel încât lăţimea de bandă a CMFB este mai mult de jumătate din cea a amplificatorului.

analoger a scris:

Cum de a alege valorile de condensator la SC circuit CMFB?Are raportul dintre cele două condensatorilor afecta timp pentru a obţine o valoare stabilă de Vcmfb?

Când m-am alege raportul dintre Ccm / Cs = 10:1, atunci am să aştept mai multe cicluri de ceas pentru a circuitului pentru a începe funtioning corect.

Deci, dacă OTA este utilizat în ADC, sistemul trebuie să lucreze în mod normal, după mai multe cicluri de ceas.Este drept?

Capacitance nu poate fi stabilit atât de mare, aceasta va afecta viteza de lucru, aceasta poate motivul pentru care sistemul de lucru în mod normal, după mai multe cicluri de ceas.
Consilierea pentru a seta raportul la 1:1 sau 2:1, Just try it!

Bg
analoger a scris:

Când m-am alege raportul dintre Ccm / Cs = 10:1, atunci am să aştept mai multe cicluri de ceas pentru a circuitului pentru a începe funtioning corect.Deci, dacă OTA este utilizat în ADC, sistemul trebuie să lucreze în mod normal, după mai multe cicluri de ceas.
Este corect?

analoger a scris:

Când m-am alege raportul dintre Ccm / Cs = 10:1, atunci am să aştept mai multe cicluri de ceas pentru a circuitului pentru a începe funtioning corect.Deci, dacă OTA este utilizat în ADC, sistemul trebuie să lucreze în mod normal, după mai multe cicluri de ceas.
Este corect?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back