cum la spre setup UMC 0.18 u pe Assura

E

eng_islam

Guest
salut,
plz dacă există un lucru cu acest befor Kit "UMC 0.18 rfcmos" ajuta-ma, în configurare Assura pentru RDC, aceasta este prima dată când pentru a lucra cu Assura şi am reuşit să facem să funcţioneze.
Thanks in advance

Dacă aţi Assura instalat corect, apoi în directorul rădăcină al proiectului dvs. ar trebui să aveţi un fişier numit "assura_tech.lib", care defineşte seturile de regula, iar punctele de la un director unde aveţi fişierul tehnologie de definire a normelor stabilite (fişier numit " techRuleSets ") şi RDC, LVS, etc. fişiere rul.
Pentru a afla mai multe citiţi documentaţia Assura (Da, ştiu, it sucks, va dura o zi întreagă ...).
Kit pe care am avut de a instala pentru UMC 0.18um a fost destul de dezorganizată şi prost documentate.Mi-a luat ca 3 zile pentru a da seama cum functioneaza assura, ceea ce fiecare fişier în setul de proiectare a fost si cum să înfiinţeze everithing corect şi de a crea fişierele necesare şi script-uri.De asemenea, am stabilit pentru a încărca automat fişierele modelul din spectrul.
Dacă îmi amintesc bine (am făcut acest lucru anul trecut), assura_tech.lib şi fişierele techRulesSets nu vin cu setul de proiectare, va trebui să le creaţi dumneavoastră.
Să ne cum it works out.

Succes!

Ei bine, vă permite doar spune i sînt folosire de calibru acum

blue_moon a scris:Kit pe care am avut de a instala pentru UMC 0.18um a fost destul de dezorganizată şi prost documentate.
Mi-a luat ca 3 zile pentru a da seama cum functioneaza assura, ceea ce fiecare fişier în setul de proiectare a fost si cum să înfiinţeze everithing corect şi de a crea fişierele necesare şi script-uri.
De asemenea, am stabilit pentru a încărca automat fişierele modelul din spectrul.

Dacă îmi amintesc bine (am făcut acest lucru anul trecut), assura_tech.lib şi fişierele techRulesSets nu vin cu setul de proiectare, va trebui să le creaţi dumneavoastră.

Să ne cum funcţionează afară.Succes!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back