Cum funcţionează?

J

jutek

Guest
Salut

Eu am o problemă cu acest circuit.

acesta ar trebui să funcţioneze ca un tampon de redus de energie.Am luat-o formă caracteristică DC un articol si este liniar, cu panta egal cu 1.

Eu nu pot realiza panta = 1, partea superioară a aproape 1V / V (atunci când lucrările singur), dar în partea de jos are aproximativ 0.7V / V

poate fi legat de scăzute Vdd = 1.3V?

Tensiuni de la A şi B, urmaţi VI şi a activa / offtransitors M3P şi M3N

Există, de asemenea, o schimbare de tensiune între VI şi eguals A sau B la Vgs atât de modul în care-tampon poate traduce Vin "pentru a Vout?

cineva a facut asta?

cu respect
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Dacă utilizaţi n-bine proces, în vrac NMOS este conectat la sol, ceea ce face ca NMOS nu este ideal adept sursă.Ca un rezultat direct al adept vrac efect de sursa de-a câştiga mai mic decât 1.
În cazul PMOS aveţi posibilitatea să conectaţi în vrac la sursă şi tu dont have problemă cu efect în vrac, ceea ce înseamnă că se poate câştiga 1.
Dacă aveţi nevoie de explicaţii detaliate Uită-te în cartea Razavi a lui ...

pixel a scris:

Dacă utilizaţi n-bine proces, în vrac NMOS este conectat la sol, ceea ce face ca NMOS nu este ideal adept sursă.
Ca un rezultat direct al adept vrac efect de sursa de-a câştiga mai mic decât 1.

În cazul PMOS aveţi posibilitatea să conectaţi în vrac la sursă şi tu dont have problemă cu efect în vrac, ceea ce înseamnă că se poate câştiga 1.

În vrac NMOS este conectat la sol analogice, şi veţi avea întotdeauna probleme în vrac, cu efect de NMOS sursa whoose se află la diferite potentional decât GND (M1n).
Poate ca ai putea adăuga efect în vrac pentru a pmos (M1p).Conectarea vrac PMOS la Vdd în loc de sursă.Apoi, va trebui, de asemenea, adept sursă cu o creştere smller decât unitatea, dar simetrice.

Salut
Acesta este modul în care am văzut-o .... fiecare bloc (sus si jos) poate fi văzută ca o dif-singur sa încheiat amplificator diferenţial cu ieşire conectat la intrare, răsturnând şi sursa de curent constant hrănite cu comună-mode f / B.Blocuri de Combinate opereze asupra ofertei-raza de acţiune.
Această structură are dezavantaje următoarele:
1) NMOS si PMOS perechi de la intrare operează în regiunile opusă, adică bloc BOTTOM la fel de puternic pentru factorii de producţie ridicate.NMOS, dar nu este bun pentru a trage nodurile de ieşire de mare şi în mod similar, bloc PMOS nu este bun pentru a trage scăzut nod.

Remediu: Încercaţi să inversa pereche de intrare şi de a face schimbările necesare.

2) exodul nod al perechi de intrare sunt conectate direct la poarta de sursă de curent.Acest lucru determină o diminuare a gamă comună modul de-.Acest lucru este posibil de ce dvs. sunt Noţiuni de 0.7V / V.

Remediu: Folositi un schimbator nivel între poarta de scurgere şi de sursa de curent.

3) nodului de ieşire este nod impedanţă redusă din cauza diode de conectare.Acest lucru poate împinge polul de ieşire mai aproape de non-poli dominantă, reducându-se astfel GBW dumneavoastră.

Remediu: Uita-te la alte alternative cum ar fi push-pull de ieşire.

cu respect

Nu cred ca voi prinde esenta acest design minunat: este vorba de un cicuit procesului de bootstrap şi poate depăşi limitarea sursa adept al aparatului NMOS.Astfel, cu un design propriu-zisă, câştigul poate fi foarte aproape de unitate.

În primul rând uita-te la principiul translinear (în Bipolars).Aceasta este, de asemenea, un circuit translinear în CMOS.Vin = Vo dacă nu este ceva greşit în circuitul de dvs. ca tine conectat sau mai bine care nu au legătură puţuri de tranzistori în mod adecvat.

Rata dvs. este omorât prin diferenţa de scufundarea / sursă capacitatea de curent.Verificaţi ro din (-> dimensiuni a) M2P şi M2N.aceste două tranzistoare sunt trebuie să fie echilibrată a forţei.veţi vedea atunci când vă jucaţi-vă cu dimensiunile lor.

Succes.

willyboy19 a scris:

Nu cred ca voi prinde esenta acest design minunat: este vorba de un cicuit procesului de bootstrap şi poate depăşi limitarea sursa adept al aparatului NMOS.
Astfel, cu un design propriu-zisă, câştigul poate fi foarte aproape de unitate.

tekno1 a scris:Rata dvs. este omorât prin diferenţa de scufundarea / sursă capacitatea de curent.
Verificaţi ro din (-> dimensiuni a) M2P şi M2N.
aceste două tranzistoare sunt trebuie să fie echilibrată a forţei.
veţi vedea atunci când vă jucaţi-vă cu dimensiunile lor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back