Cum este o componentă de zgomot măsurat?

A

aryajur

Guest
Sa presupunem ca am o opamp IC pe banc, ce aş avea nevoie de instrumente de măsurare a zgomotului spectrului de IC.Vreau să înţeleg, cum o companie de producţie IC caracteriza de zgomot performanta a IC?
Sunt confuz cu privire la acest lucru deoarece la complot densitate spectrală a puterii trebuie să se ia în medie pătrată valoare a tensiunii de zgomot luate pe o lungă perioadă de timp, la o filtrate 1Hz Bandwidth.Cum este acest set mult timp?
Ultima editare de aryajur pe 14 mai 2006 20:21; edited 1 time in total

Max, un mod simplu de a observe zgomot este respectarea de către acesta cu privire la orice Display, deoarece pentru fiecare dispozitiv din R şi C la Big chipsuri există un ideal curba faptul că trebuie să satisy, asa esti tu dont observa că o curbă perfect şi observa unele nivel modificări, atunci cu siguranţă că poate conforme zgomot.şi o estimare a acesteia de zgomot poate fi făcut

Sunt mai interesat de modul în care cunoaşterea este spectru de zgomot măsurat şi pus în datasheets?

Acest document prevede o procedura de testare pentru măsurarea zgomotului pentru un opamp.

fig.3 pagina 5

III.Sistem de măsurare şi măsurare MODUL

http://www.eleceng.adelaide.edu.au/Personal/dabbott/publications/CAS_xu2000.pdf

Este woudnt fi o procedură simplă de zgomot este de mică amploare (pico / nano) şi nu periodice.

Nivelul de zgomot este măsurată cu ajutorul unui echipament servo Analyzer.
Echipamentul va converti automat de zgomot în Vrms / (Hz) 1 / 2.
Sper că acest lucru va ajuta la u.

Există dispozitive speciale numite analizoare de zgomot.Sunt sigur că veţi găsi unele informaţii în Lecroy sau Agilent / HP site-urile de pe acest lucru.

În datasheet dvs., ar trebui să o lista RMS nivel de zgomot care poate fi obţinut de la etajul Nivelul de zgomot al unui spectru Analyzer.

Este important de sonde care îl folosiţi şi condiţiile de mediu ca vibraţii şi alte distrubances ar efect direct măsurători de zgomot pe care o faceţi.Analizor de spectru ar eşantion de zgomot într-o fereastră de a face aceasta fiind interpretată ca periodice zgomot.Oricum, măsurările vor fi destul de credibile dacă banc de test este de neatins.

Cred că, prin utilizarea în medie în funcţie de un spectru Analyzer, ar trebui să fie ok ...

jbi00b a scris:

Cred că, prin utilizarea în medie în funcţie de un spectru Analyzer, ar trebui să fie ok ...

jbi00b a scris:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back