Cum despre X-Fab Procesul de

L

longstar

Guest
Cine applid X-Fab Procesului de la robinet dintr-un cip cu succes?Aţi putea să-mi daţi câteva detalii despre procesul de?

Xfab Compania noastra utilizează procese de dezvoltare.Noi folosim xc06, xt06, xc035, xh035 şi altele.Avem câteva proiecte de succes şi de unele lucrări în curs de desfăşurare.
U Detalii pot vedea pe xfab.com.Alte informaţii detaliate sunt confidenţiale.U have orice întrebări comune?

Am aplicat procesul de xb06 de a dezvolta o chip.How despre procesul de xb06? Este primul nostru să-l folosească.

Cred că procesul de XFAB include dispozitive cu parametrii bune.
Noi nu am folosi xb06 încă.Dar xb06 este cea mai veche proces XFAB (Azi versiunea 4.0) şi bine caracterizat.Să ia în considerare faptul că unele tipuri de diodă, caracterizat doar pentru părtinire inversă.Exista tipuri speciale de diode pentru a funcţiona în părtinire înainte.De asemenea, există unele bug-uri în interfaţa model.De exemplu, dacă u rezistori diviza de spripes N, N aceasta nu a trimis la netlist, şi rezistenţa de contact este calculat ca pentru un rezistor.Este de preferat la locul rezistori N în schematice.
În cazul în care u urma Procesului de Specificaţie, ull 'au succ.de proiect.
Cu respect.

Eu am folosit XFAB tehnologie xb06, xb06pin şi cx08, si pot spune ca modelele sunt foarte bune.Schematic, post-simulari de aspect şi datele măsurate nu diferă atât de mult.Până acum, am avut numai probleme cu dpin (fotodiodă) simulare tranzitorii.

Noi am folosit cu succes XC035 şi XH035.Cu toate acestea ne-am confruntat cu probleme minore punţi.

Există un produs comercial pe care oricine ştie de faptul că foloseşte siliciu XC035 (de orice aroma), pe care le pot cumpara?

Acest proces este în prezent de aproximativ patru ani, aşa că am s-ar aştepta că ar fi utilizate în în sute de produse până acum.

Te rog să-mi spuneţi de o cerere în cazul în care XC035 este utilizat cu care să pot cumpăra un eşantion al produsului.

Mulţumesc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back