cum de Win98, XP, etc.

T

t

Guest
Bună ziua tuturor,

Orice se poate spune-mi cum de Win98, XP, etc.recunosc noul HW ataşat pe IDE, USB sau alte pheripheral Conectori?Cum ştiu victorii
ca şi cum victorii ştie care conducătorul auto trebuie să utilizeze ..De problemă globală
este nu stiu cum de victorii lucrează în princip şi nimic despre aceasta structura modulara ..
Any1 vrea hlep mine?şi dă-mi sfaturi în cazul în care, pentru a găsi cartea de sam victorii de bază priciples?să nu heawy carte, doar pentru a ridica overwiev
şi azimut ..vă mulţumesc tuturor pentru un sfat bun ...ceea ce priveşte cele mai bune dornici

De fapt, aproape orice ai nevoie este în DDK.Device Driver Kit-ul de la Microsoft.Este folosit pentru a fi gratuit pentru download.Acum, el este liber pentru MSDN sub scriber.Dacă aţi avut-o.Fişier ajuta sa va fi tot ceea ce vrei să ştii.

Mergi la http://msdn.microsoft.com
puteţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru liberă

În cazul în care un hot conectat ca un dispozitiv USB veche, are patru conexiuni USB, două linii de alimentare cu energie şi două linii de semnal diferenţial.Un semnal de linie este tras în sus, cu o rezistenţă, trăgând în sus pe o linie indică un dispozitiv de viteză redusă, de altă parte, un dispozitiv de mare viteza.Linia fiind tras semnale de până la sisteme de operare pe care un dispozitiv a fost ataşat, OS apoi trece printr-un proces de enumerare,
prin care solicită aparatul descriptori de la aparatul care descriu este funcţii.OS apoi căutările aceasta
baza de date a conducătorilor auto şi încarcă un caz.

Salut,

există un protocol Plug'n Play pentru aproape toate perifericele de la PC-ul, incepand cu PCI, şi USB (acestea sunt nativi PnP) şi se întâmplă cu port serial, port paralel şi ISA.Dacă aveţi de căutare de pe net veţi găsi aceste protocoale, sau drop-un mesaj si am
sa le trimit la tine.Din câte ştiu, de interfaţă IDE PnP sau nu are nici un alt tip de protocol plug fierbinte pentru a găsi dispozitive.

Cu respect

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back