Cum de a spori punctul de 1dB de compresie de LNA?

W

woodchopper

Guest
Salut, prieteni, 1dB punctul meu de compresie este de-39dBm, nu oricine poate să îmi arătaţi o soluţie pentru a spori aceasta, vă mulţumesc!

pentru a spori ur 1 punct dB de compresie, au nevoie de u de a folosi un fel de feedback pentru a reduce câştig şi, prin urmare a lua linearitate bune "degenerescenţă sursă", în sursă comună LNA,
atunci trebuie u pentru a optimiza punctul de prejudecată a dispozitivului ctive pentru a obţine cele mai bune punctul de 1 dB

ceea ce este topologia de utilizare u LNA?

khouly

thks pentru răspunsul dumneavoastră în primul rând,
Eu folosesc topolgy cascode.
================================
atunci trebuie u pentru a optimiza punctul de prejudecată a dispozitivului ctive pentru a obţine cele mai bune punctul de 1 dB
========================
Eu am reduce punctul de prejudecată a MOS activ, dar nu pare să existe nici o îmbunătăţire evidentă.

nu folosiţi sursă sau degenerescenţă emiţător?
şi de a face u schimbat prejudecată a dispozitivului principal sau dispozitivul cascode?

khouly

-39dBm P1dB pentru un LNA înseamnă că aveţi o problemă diferită de degenerare emiţător sau un plic de filtrare.Aceste abordări permit tweaking IP3 nu mai mult de 10dB.
Pentru o mai bună IP3 aveţi nevoie pentru a creşte prejudecată curentă, şi nu pentru reducerea acestuia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back