cum de a simula Sigma modulator delta folosind SIMULINK

N

nani

Guest
bunã a putea orice unul a-mi dea o idee cum a simula puterea de densitate spectrală a modultaor Sigma Delta (digital) de ieşire utilizând SIMULINK

i nevoie la spre observator de mare de reuşită de zgomot cuantificare la Delta Sigma de ieşire
(I sînt folosire MASH 1-1-1) şi i nevoie pentru a verifica modul în care caracteristicile sale variază în funcţie de alte topologii şi cu condiţiile iniţiale

a putea orice unul a-mi dea SIMULINK dosar pentru acest lucru. Orice sugestii sunt binevenite

Thanks in advance

aruncăm o privire la acest utilizator a contribuit set de instrumente pentru a vedea ce va face primul loc de muncă.
http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/loadFile.do?objectId=19&objectType=file

salut,

a putea orice post un matlabcode sau SIMULINK utilizate pentru a calcula PSD pentru modulator Delta Sigma (sintetizator n fracţionată de frecvenţă)

a se vedea acest fişier
acest set de instrumente Delta Sigma cu detalii complete
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Dacă aţi luat rezultate tranzitorii, doar face o FFT, puteţi obţine PSD.

ceea ce avem de specity pentru blocul FFT, im nu primesc nicio afară pus-o este afişat de avertizare.

im în stare să mă radiani PSD, dar nu este în dB este în putere / pe secundă.a putea orice unul spune-mi cum să obţineţi PSD în dB.Thanks in advance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back