Cum de a selecta decuplarea capac valoare?

J

John_li

Guest
Salut prieteni,
Sunt newbie pentru RF design.Vreau să design: TX --- 900m si RX --- 5.8GHz, mi LO: 3.9GHz (generate de MMIC transceiver), şi vreau să ştiu cum să selectaţi linia de putere decuplarea condensator valori pentru MMIC, Mixer (DACĂ : 1.9GHz), 5.8 GHz LNA. Cum se poate măsura şi observa semnale că ar trebui să respingă de la linia de putere?
Mulţumesc

Puteţi folosi un ac osciloscopul cuplat pe DC părtinire linie pentru a vedea ce este acolo.Puteţi folosi, de asemenea, un ac cuplat sondă şi un spectru de frecvenţe joase Analyzer, dar trebuie să fie foarte atenţi pentru a nu sufla în spectrul Analyzer, atunci când faci asta, aşa că o s-o faci, dacă nu sunteţi foarte căutaţi pentru nivelul scăzut ripples.

De cele mai multe ori nu sunt folosite de comutare de reglementare, şi ei au un mare clipoci componentă care are nevoie pentru a fi filtrat.Uneori ai nevoie de CLC sau CRC multisection filtre în diagonală linie.

Pentru un LNA, probabil, o PF 1000, în paralel cu o 1
- 4.7 UF va fi tot ceea ce trebuie.Dacă ar fi fost o sursă de amperi, ai nevoie de mai multe loturi,
în special în cazul în care acesta a fost un dificil de undă (OFDM, QAM).

Dacă aveţi două separate de reglementare pentru LNA şi mixer apoi uita de izolare de la sursa de alimentare.

Dacă nu, urmaţi ca pe biff44 şi să se ocupe în layout design, astfel încât puterea de rutare va fi comună la punctul sau de avion, dar nu o linie de serie.

Multumesc biff44 şi kspalla pentru a vă ajuta.Am o referinţă schematică şi utilizează unele valori mici (cu excepţia mari valori de putere clipoci) Murata componente.În 5.8GHz LNA, foloseste 3p (0402) pentru RF scurt, dar mi-am verificat Murata componentă bibliotecă, 3p este de 4164MHz (SRF); Mixer locuri 22p (1485MHz - SRF) şi 33p (1256MHz SRF) pentru linii electrice, şi MMIC (TXVCO: 3.9GHz şi RXVCO: 3.6GHz, 50KHz este frecvenţa de referinţă pentru RXPLL şi TXPLL) utilizează 4.7p (3.476GHz SRF). Nu ştiu de ce nu loc de SRF valoare condensator pentru RF scurt, ceea ce se întâmplă în timpul depanare şi cum pot observa astfel de semnal de inalta frecventa, în linia de putere, atunci când debuging?

Ce va recomandat este nominală limită,
ceea ce înseamnă că dacă am de mult acest loc capacul va permite semnal de la cap de-un mod eficient.
În cazul în care este design, folosind această valoare mai mică, atunci înseamnă fie este de lucru este, ca parte a reţelei de potrivire sau de-cuplare la fel, dar la redus respingere.

Cum se poate măsura hign frecvenţă la putere linie?

La această întrebare, în loc de proble de linii electrice şi a citi cu Spectraum analizor.

Ar trebui să post de dispunere schematică şi dacă doriţi răspunsuri detaliate.Tu nu furnizează suficiente informaţii la întrebările dumneavoastră.

Multumesc kspalla şi biff44 pentru totdeauna bunătate.Şi acum, pe lângă o parte din schematică şi aspect, şi
dacă e de ajuns pentru analize?
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Acest aspect este pur problema ca puterea de linii sunt traversează liniile de semnal.
I a putut nu a fost gasit singur 3pF care decuplare completă în poze de la link-uri.acestea sunt asociate cu oricare L sau de un alt mare Cap.
De ce do't ai încerca să evite această putere linii semnal de trecere a liniilor de rutare-le în strat interior?

Multumesc kspalla pentru reply.For cost jos, trebuie să utilizaţi două layers.your sugestie este drept, am folosit Spectraum analizor de a respecta, nimic nu i se poate find.Maybe este de a refuza LO semnal care produc puterea liniei de trecere.
Si eu am o altă întrebare, dacă am ignora condensator, ce se va întâmpla în port de ieşire?

Cred că ar trebui să respecte în funcţie de putere până la nivel de unitate LO.
Sa complicat cu măsurărilor scurgerilor.
În general, le-a 60dB izolat, ci de a verifica pentru mai mare de izolare cerinţă ar trebui să aveţi în GND sondă corectă şi asiguraţi-vă că vă aflaţi în scăzut de zgomot poate fi la etajul-110dBm cu schimbare în RBW, şi LNA frent sfârşitul
etcCitat:

dacă am ignora condensator, ce se va întâmpla în port de ieşire?

Multumesc, kspalla.Both de sugestii sunt de folos pentru mine.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back