Cum de a genera fișier Gerber pentru un model folosind MWS CST?

S

shahid78

Guest
hi Vreau să fabrice o antenă microstrip, care i-au modelat în MWS CST acum am nevoie de fișier Gerber pentru a fabrica antena Mă întrebam cum i se poate genera fișierul Gerber pentru modelul meu folosind CST MWS mulțumiri

bine de export DXF este. posibilă, dar pcb tipi de fabricatie mi-au spus că au nevoie de fișier Gerber pentru fabricarea PCB mă gândesc de conversie a fișierului DXF. la Gerber prin unele mijloace. orice orientări în acest sens ar fi mulțumită de bun venit

hello .. im, de asemenea, încercarea de a obține fișierul Gerber de la CST. Am încercat să exporte DXF., Dar se pare că există o problemă. Are orice unul știu cum să obțineți fișierul Gerber de la cst? Mulțumesc

[Quote = prafuldeo] Am, de asemenea, încercarea de a obține fișierul Gerber de la CST. Am încercat să exporte DXF., Dar se pare că există o problemă. Are orice unul știu cum să obțineți fișierul Gerber de la CST [/quote]? Aproape orice editor de CAM ca CAM350, Gerbtool, Camtastic, etc, poate importa un fișier DXF, și să exportați un fișier Gerber. De asemenea, aproape orice software AEA, cum ar fi Altium, Mentor, Cadence, etc, se pot importa fișiere DXF și pentru a genera fișiere Gerber. Există, de asemenea, un program gratuit, disponibil de la Sonet, care pot face treaba. Trebuie să vă înregistrați pentru a-l obține la adresa: http://www.sonnetusa.com/support/downloads/dxftogerber.asp Dacă aveți probleme în a găsi o modalitate de a face conversia, PM fișierul la mine si voi transforma într-o Gerber pentru tine.

[Quote = prafuldeo] hello .. im, de asemenea, încercarea de a obține fișierul Gerber de la CST. Am încercat să exporte DXF., Dar se pare că există o problemă. [/Quote] în timp ce-exportator. Dxf din CST, asigurați-vă că pentru a muta vă local de coordonate cu planul pe care doriți să exportați. Și, după cum a sugerat House_Cat, de import care, în software-ul CAM să-l convertească la Gerber.

Hi shameemkabir ... ce vrei sa spui pentru a muta coordonatele locale? Ca atunci când am exporta fișierul. DXF, ea nu cere nimic?

Vreau să importe un aspect proiectat de Altium în CST. Dar aspectul în TFP nu are volum. aceasta este doar o suprafață. Ce ar trebui să fac?

Hi House_Cat, am modelul din TFP. L-am convertit la dosar dxf. Dar, după cum văd, în fișierul DXF, modelul are doar curba spirala. Ceea ce vreau este microstrip spirala (o regiune care nu o curbă) pentru gravură pe FR4. Așa că am schimba în AutoCAD pentru a seta culoarea roșie (care înseamnă Cu) pe regiunea din interiorul curbei spirala. Fișier acum este dwg file.Now vreau să-l convertească la dosar Gerber (la fabrica).. Vrei u ajută-mă să-l convertească. Am posta aici tot DXF și fișiere dwg.

Am intalnit problema similara. Dar ceea ce am făcut este că exportul DXF la CST (asigurați-vă că toate structurile ur de la z = 0), iar importul acest dxf de la ADS ADS.And poate genera Gerber pentru u. U trebuie să vă asigurați că unitatea este aceeași ca și în TFP înainte de a faceți clic pe OK pentru a u de import, în caz contrar dimensiunile nu va corecta. Apoi, definiți substrat și pentru a muta straturile separat.

Hi thephuong07, Atasat este fișierul Gerber pentru spirala dumneavoastră. Am importat fișierul DXF la CAM350, turnat un poligon în spirală gol, și exportate rezultatul într-un strat Gerber. Întregul proces a durat mai puțin de 2 minute. Deoarece fișierul DXF nu a specificat de unități sau dimensiuni, vă rog să-mi spuneți dimensiunile de spirala-ul original, așa că am să le poată verifica împotriva fișierul Gerber.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back