Cum de a fi un contractant independent Electronice

W

Walters

Guest
Cum să fie o Electronice contractant independent?

Ce tipuri de forme pe care le-aţi făcut pentru a completa?

Cum ai devenit un electronice contractant independent?

Walters,
În plus faţă de obicei, de afaceri şi de vânzare a licenţelor de impozitare, care variază de la o localitate la alta, multe state cer să se obţină o Professional Engineer (PE) de licenţă înainte de a putea face de consultanţă, în special în zonele în care implică siguranţa publică.
Cu respect,
Kral

Nu fac electronice lucru vreau sa spun ca modernizarea
lui IC chips-uri, tranzistori, rezistenţe, condensatori, faci electronice munca

Vreau sa fac servicii electronice reparatii, revizuirea, actualizarea etc freelancing ca locuri de muncă, fiind mobil cu instrument piept în maşină şi o să popoare case

Dar, în loc de a le angajarea mine 10 dolari pentru o oră Vreau să am un clip bord şi a spus
ca sunt un independenţi contractantului i se va schimba
dvs. XXX aceste preţuri sunt mea de a face curăţenie XXX, modernizarea XXX, revizuirea XXX, reparing XXX preţurile

Cum pot face asta te rog?

Am încercat să scape de mine de la oameni de închiriere ieftine pentru bani, aşa că am dori să fie mai mult în control, cu un contract precizând preţurile mea ca un electronice independente contractant nu

exemplu:
Dacă vrei sa-ti modul de re-limitat, va costa 200 dolari

Curatenie-vă modul va costa 100 dolari

În loc de angajator sau de închiriere pe cineva de mine pentru un serviciu spunându-i va plăti 10 dolari o oră, pentru a re-capp mea este curată şi modul şi fă-o în 1 oră deadline

Vreau să fie mai responsabili şi spune-le nu
sunt pe un termen limită de timp sau de ceas

Cum pot fi mai multe în sarcina de a mea de lângă noi locuri de muncă??

Aveţi dreptul să negocieze o rată mai mare cu angajatorul, sau încercaţi să înceapă propria afacere tine.

Citat:

Curatenie-vă modul va costa 100 dolari

Walters a scris:

Cum să fie o Electronice contractant independent?Ce tipuri de forme pe care le-aţi făcut pentru a completa?Cum ai devenit un electronice contractant independent?

Citat:

Cum să fie o Electronice contractant independent?Ce tipuri de forme pe care le-aţi făcut pentru a completa?Cum ai devenit un electronice contractant independent?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back