Cum de a excita o antenă Vivaldi?

V

vfurlan

Guest
Am de a proiecta o antenă Vivaldi. Poate cineva sugerează o carte sau un articol unde pot citi despre asta! Problema principală este cum te excită Vivaldi Multumesc de antenă!

Mulțumesc, dar e un lucru pe care eu nu pot găsi oriunde: cum pot calcula Vivaldi impedanta de intrare antenă? Am găsit, de asemenea, un transformator de dielectric (Caracterizarea miniatură milimetru-val de antenă Vivaldi pentru serviciul de distribuție locală multipunct, Simons, Lee), dar eu nu înțeleg cum funcționează și care sunt dimensiunile sale (în general, nu doar pentru o anumită antenă ).

De asemenea, doresc să simuleze Vivaldi antena, si voi metoda elementului finit cu algoritmul de propria mea. dar sarcina cea mai dificilă pentru mine este la modelarea geometriei și genernation ochiurilor de plasă. ar fi cineva să-mi dai un sfat? multumesc!

[Url = http://emcos.com/html/emc_studio_application_examples/example_14_vivaldi_antenna.html] EMC Studio: Vivaldi Antena Exemplu [/url] Puteți încerca Metoda de software Momente de referință pentru simulare numerică. Atașează este plan-triunghiular fișier Nastran ochiuri cu această antenă.

poate cineva spune-mi, cum să tune în stub-ul Vivaldi antenă, precum și modul în care aceasta afectează lățimea de bandă a antenei?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back