Cum de a construi 40 MHz detector de amplitudine?

K

kekon

Guest
Eu am nevoie pentru a proiecta detector de vârf pentru a undă sinusoidală 40MHz.Există unele amplificatoare operaţionale rapide, care ar putea fi utilizate în cadrul proiectului.Acestea sunt dispozitive de feedback-ul actual, dar nu ştiu cum să se proiecteze un detector de vârf prin intermediul unor astfel de amplificatoare.

Ce este o problemă?
40 MHz nu este prea mare .....
Ia asta
http://www.edn.com/article/CA216167.html?spacedesc=designideas

, de exemplu,

Este într-adevăr simplă

Haide ...acest circuit introduce o eroare cauzat de tensiune picătură diode!

A se vedea mai jos.Aveţi posibilitatea să substitui mmbth10 şi mmbth81, sau alte tranzistori de înaltă frecvenţă.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

hello kekon,
u poate face, de asemenea, prin aceasta, de frecvenţă de tensiune Convertor de circuit

preet a scris:

hello kekon,

u poate face, de asemenea, prin aceasta, de frecvenţă de tensiune Convertor de circuit

regret,
pentru post mele anterioare, dar u a putea a face it plasarea unui condensator în paralel cu circuit,

Aici este un conceptual de un detector de vârf simpla folosind op-AMP şi diode conectate între op-ieşire amperi şi (-) de intrare.Gain a circuitului de ansamblu este -1 ..
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Un val 40MHz sinusoidală oscilează de la 25ns/cycle, prin urmare, pentru fiecare ciclu şi jumătate, nu e 12.5ns.Orice amplificator utilizate ar trebui să crească, în câteva nsecs pentru a permite vârf care urmează să fie înregistrate pe condensatorul exploataţie?!

Care este gama de amplitudine care trebuie să fie detectate?
Care este cantitatea de eroare pe care o puteţi caza?

Ar trebui să căutare pentru amplificatoare, cu o rată a ucis, care pot urma un val de 40MHz sinusoidală, cu valoarea de participaţie condensator v-ar fi folosire.Cu toate acestea, prea repede un amplificator va cauza depăşirii, acest lucru u have la spre Feriţi-vă de.

Se referă la foaie de date producătorului pentru informaţii privind modul de utilizare CFA.

Salut

Pur şi simplu utiliza AD8307 jurnal şi un detector de 40 MHz BPF în front-end

Toate cele mai buneBobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back