cum am extinde memoria PIC DE DUPĂ CODUL este mare

P

Parfumurilor

Guest
HI PRIETENI

Am nevoie de ajutorul tau cu privire la acest post sunt, folosind un pic16f877 cererea mea
necesar un complex de cod este o problemă atât de memorie cum i extinde memoria de cip
pentru că vreau să utilizaţi numai în acest chip mea de design

cu respect
Parfumurilor

Mi-e teamă nu se poate extinde codul de memorie a unui PIC 16F877.

Ai putea, de exemplu, dacă aveţi o mulţime de texte în program pune aceste siruri de caractere într-un eeprom extern care poate fi acessed prin I2C sunt SPI sau autobuzul.Te-ar fi de a obtine şir, ori de câte ori este necesar de externe EEPROM.Nu am nici o idee, dacă-ţi permite acest lucru.

O altă metodă (care folosesc de multe ori) este de a utiliza un PIC 18F452 (care are de două ori pe codul de capacitate) în loc de 16F877 PIN-ul este compatibil şi, dacă este software-ul
dvs. este scris în C, tot ce trebuie să faci este să recompilaţi cu un compilator pentru PIC 18 de serii.

sper acest lucru vă va ajuta

Parfumurilor

Pics de 18f sunt comparabile cu privire la preţ, şi mult mai puternic.Dacă utilizaţi PIC de bază, care aveţi nevoie pentru a schimba câteva setări de la inceput, si tu
esti departe.Am o listă cu ajutorul unui 18f undeva, va săpa setarea modificări dacă aveţi nevoie de ele.

Cu respect

Carrotts

Am undesrtood că 18F serie permite externe memorie ca Intel MCU, de datasheet spune despre 2MB liniar cod abordarea.Cum e asta?

Un mod posibil, (novice), ar fi de a folosi o externe i2c eeprom, disponibile până la 64K de la microcip, în pic16f877 pot program propriu cod spaţiu, aşa că ai putea folosi un sistem de pageing, încărcaţi în codul de blocuri în care acestea sunt necesare, program-le, apoi rulaţi-le.S-ar putea, dacă viteza de lucru nu este o problema?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back