Cum a calcula model de zgomot în sig-del modulator?

H

Hughes

Guest
Ataşat de cifra de Fernando Medeiro
lui carte: "de sus în jos, de design de înaltă performanţă Sigma-Delta modulatoare".Este vorba despre modelul de zgomot pentru o prima pentru Sigma-Delta modulator cu oversampling raportul M = 64.De axa orizontală este "de intrare DC nivelul la care se face referire Del / 2".De axa verticala este "in-trupa quantization eroare de putere (dB)."

Dar nu stiu cum de a obţine o astfel de cifra de simulare.Orice poate să mă ajute?Multumesc anticipat.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Vă rugăm să referinţă pe care pagină în cartea aceasta cifra vine - Voi trebuie să aruncaţi o privire în seara, poate te pot ajuta cu asta ..

Multumesc borodenkov.

Cifra este de la pagina 19,
pct. 2.2.4 "Pattern-zgomot generaţie. Fernando nu discuta de mult de acest subiect în cartea sa. Cifra a fost de fapt de la un al său de referinţă:
JC Candy şi GC Temes, "Oversampling Delta-Sigma Convertoare", IEEE Press, 1992.

Dar eu nu am această carte.

Ei bine, în măsura în care am înţeles ...

Acestea se aplică un curent continuu de intrare (o valoare constantă) la intrare de la 1 modulator şi uită-te la ei ieşire.De modulator încearcă să o valoare medie de intrare şi ieşire este o secvenţă repetetative - quantization de zgomot alb, dar nu este foarte corelat cu intrare.Ieşirile, PSD va avea de mers în gol, deoarece tonurile de succesiune a periodicitate.Problema este că quantization zgomot depinde de valur de la intrare (aşa cum se arată în figura).Şi valoarea de putere de zgomot pentru unele DC valori de intrare este cu mult mai mari decât cele utilizate în mod normal de predicţie al EQ.2.11.Asta înseamnă că SNR şi de soluţionare a modulator este, de asemenea, un semnal dependent şi mai mici decât sa anticipat.

Dacă sunteţi interesat despre inactiv tone, citiţi Capitolul 3a în galben de carte de Norsworthy et al

Cum de a simula: construi un simplu model de comportament în MatlabSimulink / C folosind timp diferenţa equantions (sau întârziere şi însumarea blocuri în Simulink).Apoi calcula puterea de a quantization zgomot (output_signal - input_signal) pentru diferite intrari

Alex.

de cale, nu stii de threary din Delta-Sigma, folosind pentru alte domenii,
la fel ca regulator de tensiune
si de tensiune de referinţă.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back