cum 2 efectua de zgomot, în analiza tranzitorie cu ajutorul H-Spice ...

P

pnanda65675

Guest
efectua de zgomot în analiza tranzitorie cu ajutorul H-Spice ... cum 2 do tat?poate ne dăm seama de zgomot te folosind simulare tranzitorii ... ia o sursă cmmn singur stadiu ca un exemplu!Von te-am luat = 4nV / √ Hz în analiza ac
de intrare prevăzute de zgomot = zgomot de ieşire / câştig de lăţime de bandă te?
Este INP tat menţionate zgomot n zgomot echivalent de intrare este acelaşi lucru?
Attachments sumă se va baza b ajutor .... 10q

Este posibil pentru simulatoare care pot stoca un punct de trecătoare şi de a folosi acest depozitare op ca un punct de funcţionare pentru o analiză AC inclusiv zgomotul.

Cred că Spectre şi Smash pot face acest lucru.Dar cred că nu este posibil, prin intermediul ADE pentru Spectre.

a face tat u hav ny articole arată calea te corectă a simula zgomotului în spectrul?? cum 2 efectua sub formă de undă de zgomot cifra??Am încercat cant n obţine o soluţie de odihnă .. te INP, cum ar echivalent / out & INP pãtrat / out voltg zgomot poate b n simulate gestiona 2 a lua .. te de undă cu excepţia cifra de zgomot?Thn cum ABT h, folosind-Spice?? A face mare u ny idee ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back