cu ultrasunete Cleaner de proiect

B

BabyTiger

Guest
Eu am nevoie pentru a construi mai curat cu ultrasunete.Dar eu nu ştiu nici informatii despre ea.Pls ajută-mă, dacă cineva stiti despre circuit de acest proiect.

Jak wynika z badań przeprowadzonych przez Interaktywny Instytut Badań Rynkowych na zlecenie EMC Poland, Polacy są świadomi zagrożeń internetowych i starają się przed nimi chronić – aż 71% badanych używa silnych haseł w celu zabezpieczenia komputerów i urządzeń mobilnych, natomiast 90% nie pozwala osobom postronnym korzystać ze swojego sprzętu. Różnice w podejściu i świadomości widoczne są w podziale na kategorie wiekowe oraz płeć.

Read more...

Utrasonic Cleaner (asortate de înaltă tensiune Circuite):
http://www.repairfaq.org/sam/samschem.htm
Ca tranzistor de putere NPN puteţi utiliza BU208, BU508 sau similare, şi dacă nu aveţi 115V aveţi posibilitatea să angajeze un transformator cu CT primar lichidare pas în jos şi de tensiune de la 230/240 la 115/120 ..

Cu respect,
IanP

M-am uitat în această dată, pentru a economisi bani.Cea mai mare problemă este găsirea unui puternic-traductor destul de ultrasunete.Următor este montarea-l la rezervorul în mod eficient, astfel încât acesta va funcţiona.

Imediat mi-am aflat că a fost mai ieftin, şi mult mai uşor, să cumpere o utilizat pe de la eBay.Acolo nu e provocare foarte mult, pe cale electronică, pentru a face o astfel că nu este un proiect foarte interesant, la fel de dificilă.

Chiar aveţi nevoie de ultrasunete?Ce zici de o frecvenţă înaltă Tweeter audio?Cele puternice pot fi avut-o pentru bani puţini şi-ar putea face de locuri de muncă.Depinde ce doriţi să curăţaţi Presupun.

FoxyRick.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back