CST CPW de eroare "Unele modul de înmulţire mai mare ..."

S

snkhan

Guest
Hellow
Ori de câte ori de proiectare i CPW port în cSt, it a veni in mesajul de eroare "Unele ordin mai înalt de înmulţire a modurilor la portul 1 nu sunt luate în considerare în calcularea timpului de domeniu. Probablay Acest lucru conduce la echilibrul energetic inexacte. Luaţi în considerare a reduce dimensiunea de port sau de a limita superioară de frecvenţă"

Ce înseamnă acest mesaj de eroare şi cum să o rezolve.Does it are vreun efect asupra rezultat

Mulţumesc

Eu am aceeaşi problemă.Am încercat în urma dimensiunile recomandate de port din 2006 Noţiuni de bază manuale (pp. 130 - 134), dar mai primi acelaşi mesaj de eroare cele mai multe ori.

Poate cineva te rog ajuta?

Eu am încercat să reducă mărimea de port şi / sau de a limita superioară de frecvenţă, după cum sugerează CST, dar nici un folos.

nu, încercaţi pentru a mari părţi port ur, i try la ea şi nu există erori în mesajul de eroare

Dacă utilizaţi graniţele CPM, soluţia de port, probabil, modul de a întemeia un mod de waveguide, care ar putea propaga, eventual, (dacă este excitat de problema).

Trebuie să acorde o atenţie la condiţiile limită dumneavoastră, şi dacă au sau nu motive dvs. CPW sunt legate de motivele perete PEC (în cazul în care este starea dumneavoastră de frontieră).Este posibil să doriţi să încercaţi un multi-port PIN, precum şi conectarea tuturor conductorilor sol la -1 dvs. "" PIN-ul pentru a reprezenta căi de întoarcere este posibil curent.

Hope, care vă ajută,

- Max

maxwellian a scris:

Dacă utilizaţi graniţele CPM, soluţia de port, probabil, modul de a întemeia un mod de waveguide, care ar putea propaga, eventual, (dacă este excitat de problema).Trebuie să acorde o atenţie la condiţiile limită dumneavoastră, şi dacă au sau nu motive dvs. CPW sunt legate de motivele perete PEC (în cazul în care este starea dumneavoastră de frontieră).
Este posibil să doriţi să încercaţi un multi-port PIN, precum şi conectarea tuturor conductorilor sol la -1 dvs. "" PIN-ul pentru a reprezenta căi de întoarcere este posibil curent.Hope, care vă ajută,- Max

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back