[CST] ar putea sb.

D

DrunkBear

Guest
Acum, am studiat pe antenă Planar bazate pe metamaterials.
Are cineva are interes pe acest tip de antenă şi să fie un fel de ajuns pentru a oferi unele comentarii pls?
Attached este de simulare mea TFP în conformitate cu una de hârtie "Compact Dual-band Antena Utilizarea unei anizotrop Metamaterial".De fapt, în hârtia originală este simulat în HFSS, pe care eu nu sunt destul de familiar.
Acum, cel puţin eu am la următoarele întrebări:
1.Could cineva face unele observaţii cu privire la impedanţă de potrivire?Reţineţi că impedanţa linie în această simulare este de aproximativ 161Ω, de aceea, nu este convenabil să fie conectate la un standard 50Ω linie de transport în cazul în care simulare este credibilă.
2.Why S11 foarte mult atunci când se deteriorează AR-filtru este folosit, în comparaţie cu cel precedent, fără a AR-filtru? Care dintre Shoud-i crezi?

Thank you!!

ceea ce este versiunea ur cSt, eu am 5.1 cSt, am putea paritcipate de design ur, i, de asemenea, interesat de îmbunătăţire directivitate folosind metamaterial

abdoeng a scris:

ceea ce este versiunea ur cSt, eu am 5.1 cSt, am putea paritcipate de design ur, i, de asemenea, interesat de îmbunătăţire directivitate folosind metamaterial

drunkbear hi, îmi pare rău, nu pot, nu fişier deschis ur, se pare că există o eroare, pls a trimite dosarul ur în sat sau în format pas

abdoeng a scris:

drunkbear hi, îmi pare rău, nu pot, nu fişier deschis ur, se pare că există o eroare, pls a trimite dosarul ur în sat sau în format pas

Am observat că imp "linie".este 161.408Ω, ceea ce înseamnă că acest antena este de a vă conecta la o linie 161.408Ω de transmisie.
A putut cineva să-mi spui de ce?
Mulţumesc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back