corn antenă avantaje / DIS, aplicaţii, intro

L

locchamp

Guest
Bună oameni stii unde pot gasi niste simple lucruri pe care nu le puteţi găsi în antenă teoria cărţi.Am nevoie sa stiu, cum ar fi:
o introducere pe corn antene,
De ce sunt folosite, în cazul în care, ceea ce este de advanteges dintre ele, dezavantaje.
în cazul în care de ce au folosit.chestii de genul asta uşor lucrurile.Care este rata medie a obţine un corn antena cum te faci bine câştiga?

mersi baieti

XXI wiek przyniósł nam wiele przydatnych urządzeń, bez których dziś nie wyobrażamy sobie życia. Jednym z najbardziej docenianych jest telefon komórkowy, który na przestrzeni wieloletnich zmian, stał się wielofunkcyjnym smartfonem. Jego funkcja jest bardzo zbliżona do tej jaką pełni komputer.

Read more...

aici ur cerere
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Multumesc mult
Am nevoie de mai mult datorităAdăugat după 2 minute:Am nevoie de mai mult pe aplicaţii şi avantaje şi dezavantaje majore pentru că-mi te rog mersi

că încercaţi să
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Asta este mai mult o teorie, dar am nevoie de somehtign mulţumesc foarte simple, care sunt avantajele şi dezavantajele .. Multumesc pentru info, dar am nevoie de mai multe informaţii cu privire la avantajele şi DIS şi intro, istorie, datorită

vă rog, poate cineva sa-mi spui care sunt avantajele unui corn antenă, ceea ce ar fi un câştig mediu de un corn antenă sau ceea ce ar fi un bun randament?vă rog, am nevoie de asta.

ondulat corn este pe cel mai bun,
de a beneficia de este depinde de deschidere dimensiune.

altceva?ceea ce este un bun mediu de Gai nfor corn antene

ondulat corn pot avea un randament de peste 90%.Ea a beamwidth egal la E şi H avion.Este bine ca un flux de selecţie pentru poarabolic reflector antenă

ce bine ar fi dezavantajele unui corn antena?Stie cineva unde pot obţine o bună imagine a unui corn pe o antena de satelit?mulţumesc

Un foarte bun şi exaustive de carte este:
PJB Clarricoats, ADOlver - "ondulat coarne pentru microunde, antene" - EIE unde electromagnetice Seria 18 - 1984 Peter Peregrinus Ltd Londra.

De asemenea, a scris lucrări de G. James şi de PJB Clarricoats din ani'70 şi'80 sunt importante repere.

Ultima,
aş punctul dumneavoastră atenţie la întrebarea pe care o cer.
După ce a acceptat că ondulat corn este cel mai performant antenă folosit pentru a alimenta o mare reflector, este dimensiunea, greutatea, şi faza de centru de variaţie a lungul axei poate fi ales la momentul de reflector design, mai degrabă decât corn de design pentru ca este "optic" problemă, mai degrabă decât corn legate de problema.

Cu alte cuvinte:
- Un prim iluminare necesita mai mici se concentreze mai degrabă corn Cassegrain illuminators.
- Un prim concentra, Înalt F / D raportul (de exemplu, 0,6) este mai eficient, mai degrabă decât Min F / D raportul (de exemplu, 0,3)
- Un Cassegrain, mici Magnificator Factor antenei Structura (de exemplu, 5) necesită o mai mici şi mai multe faze stabil corn, mai degrabă decât o mare magnificator factor (de exemplu 10)

hei Sergio vă sunt din Italia?Io sono anche Italiano.Familia mea locuieste la Roma.Există vreun lucru pentru engleză vorbind electrice inginer în jurul Italia, eu vorbesc italiană, dar nu profesional.Vă rog să-mi spuneţi şi mulţumesc pentru info.Adăugat după 1 minute:doar o întrebare care este differance între un corn conic antenă şi piramidal antena?de ce utilizarea conic peste piramidal?Care sunt avantajele?mulţumesc

despre privat întrebări,
voi răspunde Aveţi privat.

Despre diferenţa dintre conic şi piramidal ...Ei bine, fiecare are o forma
de proprietate, acesta, dar este de iluminare stabilit că cerinţele necesare formă de corn.

Practic, ondulat coarne au mai scăzut eco-polarizare şi curate (să zicem scăzut sidelobe) fascicul de mult smoot pereţi coarne.

Conic de ondulat corn este utilizat în cazul în care o perfectă (spun aproape perfect) creion fasciculului este necesară, în timp ce cele piramidal sunt istoric, utilizat ca standard câştiga corn.
Cuvântul "standard" înseamnă metrologic measurent instrumente; având în vedere că se câştigă bine previzibil de dimensiuni geometrice.Cu alte cuvinte standard corn apărea ca mecanic foarte simplă de a construi, dar acesta a venit cu un certificat, deci este un aparat foarte scump.

Recentely de conic ondulat corn a fost propus pentru a devenit un standard.
Avantajul este că ondulat calea interiorul corn este foarte, foarte, foarte mici, de pierderi (să zicem 0.001 - 0.01 dB / m), asa ca i'ts omhic pierderi de necesitatea de a nu fi cunoscut.De asemenea, conic ondulat a tipically o extrem de slabă reflecţie coefiicient (de ex-30dB).

Pentru cerinţă care se cere o beamwidth mari într-o singură dimensiune, dar mici, pe de altă parte o (de exemplu, 90 ° x 1 °) un plan dreptunghiular corn este utilizat.Se numeşte "sectoriale corn".Simpla descriere este un piramidal cu corn subţire şi lung aperture dreptunghiular.
Introducerea pe partea verticală, puteţi difuza un teren whitout pierde energie de pe cer sau pe pământ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back